Έτοιμη να χτυπήσει στην... Αχίλλειο πτέρνα!

25/05/2013 - 20:54

siligardakis_archeryΛίγες ώρες πριν τη μεγάλη κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, η ΑΕΛΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και η αποστολή των Καλλονιατών αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Ο Μπάμπης Τεννές, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, γνωρίζει πολύ καλά από τέτοιους αγώνες που έχουν τη μορφή "τελικού", όπως είναι και ο αυριανός, ο οποίος αναμένεται να κριθεί στην κατάθεση ψυχής των ποδοσφαιριστών. Γι' αυτό το λόγο εστίασε στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του, οι οποίοι καλούνται να εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο και να διαχειριστούν τη φυσιολογική προσμονή του κόσμου για ένα θετικό αποτέλεσμα, μετατρέποντας την πιθανή πίεση σε δυναμική ώθηση για την κατάκτηση του πολύτιμου βαθμολογικού τριπόντου.

Παράλληλα όλες τις προηγούμενες ημέρες, ο προπονητής των Καλλονιατών έκανε ειδική ανάλυση στα τρωτά σημεία των Βολιωτών, στοχεύοντας να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στην... Αχίλλειο πτέρνα του. 

Τιμωρημένος για το αυριανό ματς είναι ο Μιχάλης Κριπιντήρης, που θα παρακολουθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του σα "θηρίο στο κλουβί". Τραυματίας παραμένει ο Τόνι Γκονζάλες, ενώ αμφίβολοι είναι ο Φρανσίκο Μάρα και ο Στρατής Βαλιός. Σταθερά απόντας ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, Βλάσης Καζάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey