Συνίσταται ηρεμία και αυτοσυγκράτηση

26/05/2013 - 10:14 Τελευταία τροποποίηση στις 26/05/2013 - 10:27

AELK_Blue_Sardines6Η μεγάλη μέρα που όλοι περίμεναν, έφτασε και το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης έχει φορέσει από νωρίς το πρωί τα γιορτινά του για να υποδεχθεί όλο το φίλαθλο κόσμο της Λέσβου, που προμηθεύτηκε εισιτήριο για τη σπουδαία αναμέτρηση της ΑΕΛΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από ιστοσελίδες της Μαγνησίας, ανάμεσα στους Μυτιληνιούς θα βρίσκονται και Βολιώτες, οι οποίοι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν στα χέρια τους κάποια "μαγικά" χαρτάκια, άγνωστο πόσα. Όπως επίσης άγνωστο παραμένει το γεγονός, αν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου θα θελήσουν να... φανερωθούν μέσα στο πλήθος, φορώντας διακριτικά της ομάδας τους, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει ένταση στις κερκίδες.

Είναι δεδομένο ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου θα προσπαθήσει να αποτρέψει κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο, που θα δημιουργεί έστω και μικροεντάσεις στη μία, ενιαία κερκίδα του "Ταρλά". Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή η κρισιμότητα του αγώνα είναι τεράστια, οφείλουν όσοι βρεθούν στο γήπεδο να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και ηρεμία, ώστε να γίνει πράξη η υπόσχεση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, πως το σημερινό ματς θα είναι μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, η οποία δε θα στιγματιστεί από τίποτα αρνητικό που συναντά κανείς συχνά-πυκνά στα γήπεδα της Ελλάδας.

Θυμίζουμε, ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της καλλονιάτικης ΠΑΕ, δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα, αφού έχει προκύψει το πρώτο για φέτος sold out σε αγώνα της ΑΕΛΚ.

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey