Γύρος θριάμβου και η... έναρξη του πάρτι!

26/05/2013 - 23:31 Τελευταία τροποποίηση στις 26/05/2013 - 23:58

AELK_Ol_Volos_liksi_agwnaΤο σφύριγμα της λήξης, όπως ήταν φυσικό έδωσε το έναυσμα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς που ακόμη είναι σε εξέλιξη.

Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ, αλλά και οι φίλαθλοι, έγιναν ένα κουβάρι, με το κοντράστ των συναισθημάτων να αποτυπώνεται στους γονατισμένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βολου. Σύντομα οι παίκτες σήκωσαν στα χέρια τους τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μιχαλάκη που γνώρισε την αποθέωση, για να ακολουθήσει το καθιερωμένο «όλε» όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον κόσμο!

Οι παίκτες πήγαν για λίγο στα αποδυτήρια, αλλά επέστρεψαν λίγα λεπτά αργότερα φορώντας μπλουζάκια με το μήνυμα «A dream come true» για να ακολουθήσει δεύτερος γύρος πανηγυρισμός με τον κόσμο που είχε πια μπει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

AELK_Ol_Volos_2-2_Panigyriko_Liksi3Το… πάρτι μεταφέρθηκε στο χώρο των αποδυτηρίων, όπου οι παίκτες λούστηκαν με σαμπάνιες, τραγούδησαν συνθήματα για την άνοδο και ξέσπασαν για την ένταση μίας χρονιάς… «Γολγοθά»  με 42 αγωνιστικές και αμέτρητες εναλλαγές συναισθημάτων!

Την ίδια στιγμή από τα μεγάφωνα του σταδίου, ακούγονταν ευχαριστίες και συγχαρητήρια για έναν έναν από τους ανθρώπους που εργάστηκαν για αυτήν την επιτυχία.

Λίγο μετά τις 8.30 στον Ταρλά άναψαν πυροτεχνήματα συνθέτοντας στιγμές μοναδικές, με τους οργανωμένους φίλους της ΑΕΛΚ να γίνονται ένα με την ομάδα, δίνοντας ραντεβού ακολούθως στην πλατεία Σαπφούς!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey