Αποθέωση Μιχαλάκη στην Προκυμαία! [vid]

27/05/2013 - 01:06

AELK_Plateia_Sapfous_panigyrismoi1Λίγο μετά τις 9 το βράδυ και ενώ ο κόσμος έδινε το δικό του σόου στην Πλατεία Σαπφούς, άρχισαν οι πρώτες αφίξεις στο χώρο των πανηγυρισμών από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΛΚ.

Πρώτος και καλύτερος ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης, που κατευθύνθηκε προς την Προκυμαία με το αυτοκίνητό του, έχοντας μαζί τη σύζυγό του και μόλις έγινε αντιληπτός από τον κόσμο, γνώρισε νέα αποθέωση με το συγκεντρωμένο πλήθος να φωνάζει «είναι τρελός ο Πρόεδρος»! Εκείνος, απλός και προσιτός προς όλους, βγήκε από το αυτοκίνητό του και έγινε ένα με τους φιλάθλους, τραγουδώντας μαζί τους.

Στην παρέα σύντομα προστέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Προκόπης Καρτάλης, που άκουσε κι αυτός ρυθμικά το όνομά του και σιγά-σιγά κατέφθασαν και οι παίκτες που επρόκειτο να γευματίσουν σε γνωστό εστιατόριο της Προκυμαίας.

Στα συνθήματα φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η… καζούρα προς τον Αχιλλέα Μπέο, που έφυγε χωρίς την πολυπόθητη άνοδο για την ομάδα του, από τη Μυτιλήνη… Τα πανηγύρια κράτησαν για αρκετή ώρα και το πανηγυρικό κλίμα μεταφέρθηκε ακολούθως και στην Καλλονή, στη φυσική έδρα της ομάδας.

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή της άφιξης του Νίκου Μιχαλάκη στο χώρο των πανηγυρισμών

{youtube}cQwBaBYvcpM{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey