Μανούσος: "Το λεσβιακό ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα" [vid]

27/05/2013 - 12:07 Τελευταία τροποποίηση στις 27/05/2013 - 12:35

Manousos_Captain_AELK3Ο Γιώργος Μανούσος δεν μπορούσε να πιστέψει το τεράστιο επίτευγμα της ΑΕΛΚ, με την απ' ευθείας άνοδο στη Super League, μετά το ισόπαλο 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και την... καραμπόλα που δημιουργήθηκε από τη νίκη του Παναιτωλικού μέσα στο "Καυτανζόγλειο" επί του Ηρακλή.

Μπορεί ο ίδιος να μην πέτυχε κάποιο γκολ χθες στον "Ταρλά", αλλά από τη στιγμή που το τρίτο προνομιούχο εισιτήριο κρίθηκε στην τριπλή ισοβαθμία, πρέπει να αισθάνεται σκόρερ αφού το φετινό ταξίδι της ΑΕΛΚ προς το όνειρο ξεκίνησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με δικό του γκολ μέσα στο Αγρίνιο, που εν τέλει έκρινε και την άνοδο.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα του "SL" ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του το φίλαθλο κόσμο, που γέμισε ασφυκτικά τον "Ταρλά", ζητώντας από όλους να αγκαλιάσουν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ και επισημαίνοντας πως με αυτή την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Super League, το λεσβιακό ποδόσφαιρο αλλάζει σίγουρα σελίδα.

Τέλος, σε μια... ιντριγκαδόρικη ερώτηση, που αφορούσε τα ενδοοικογενειακά κατορθώματα στο ποδόσφαιρο, ο Γιώργος με υπερηφάνεια διεμήνυσε στον πατέρα του Γιάννη: "Νομίζω πως σε ότι αφορά το λεσβιακό ποδόσφαιρο, τον ξεπέρασα...".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Μανούσου στην κάμερα του "SL"

{youtube}IWpFYT2MS30{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey