Κάτω η... μπάλα από Μιχαλάκη!

27/05/2013 - 14:19 Τελευταία τροποποίηση στις 27/05/2013 - 14:30

Mixalakis_sta_xeria_anodos_super_leagueΟ Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ επέλεξε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, μετά το θρίαμβο της Καλλονής και την άνοδο στη Super League, στη ραδιοφωνική συχνότητα του Real FM 97.8 και στον συντοπίτη μας δημοσιογράφο Παύλο Παπαδημητρίου.

Ο Νίκος Μιχαλάκης έπαιξε... κάτω την μπάλα, κρατώντας χαμηλό προφίλ, δίχως να μπορεί να εκφράσει με λόγια όσα πραγματικά αισθάνεται από χθες το βράδυ από την τεράστια αυτή επιτυχία για το ποδόσφαιρο της Λέσβου.

Φρόντισε πάντως να ξεχωρίσει στη σύντομη τοποθέτησή του, έναν άνθρωπο που όπως υποστήριξε ο ίδιος "τον στήριξε από την πρώτη στιγμή", αναφερόμενος στον Περιφερει΄ρχη Βορείου Αιγαίου Νάσο Γιακαλή.

Αναλυτικά: "Τα γράμματα που ξέρω, δεν είναι αρκετά για να μπορέσω να εκφράσω ακριβώς τα συναισθήματα μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που στηρίζει την ομάδα μας από καθε γωνιά του νησιού. Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τα δάκρυα της οποίας έγιναν ποτάμι και έπνιξαν τους εχθρούς μου. Ευχαριστώ και τον Νάσο Γιακαλή, ο οποίος με στήριξε από τη πρώτη στιγμή. Πέρασα πολύ δύκολες στιγμές. Έπρεπε λοιπόν να κάνω κατάθεση ψυχής. Αυτή η άνοδος είναι απόλυτα δίκαιη. Είναι μια δικαίωση για τους κόπους μας όλον αυτόν τον καιρό..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey