Μιχαλάκης για γήπεδο, Μπέο, ΕΠΣΛ, Αιολικό!

27/05/2013 - 15:28 Τελευταία τροποποίηση στις 28/05/2013 - 11:51

Mixalakis_Nikos_AELK_Ol_Volou_2-2Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ παραχώρησε συνέντευξη στον Astra Radio 93.2 Μυτιλήνης και την Αφροδίτη Σταυράκη, μιλώντας για την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Super League, το γηπεδικό πρόβλημα που απαιτεί άμεσες λύσεις και συνεργασία με το Δήμο Λέσβου, χαρακτήρισε "σφηκοφωλιά" την ΕΠΣ Λέσβου, ενώ αναφέρθηκε και στην "τεράστια ευκαιρία" που πρόσφερε στον Αιολικό, τονίζοντας ωστόσο πως... πλέον δε θέλει να αλλάξει το όνομα "Καλλονή".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Μιχαλάκης:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Από την Πέμπτη που σκεφτόμουν το παιχνίδι, ένιωσα πολύ χαλαρός. Είχα μία σιγουριά, δεν ξέρω που οφειλόταν. Σε πολύ πιο εύκολα παιχνίδια, έτρεμα. Από την αρχή δεν φοβήθηκα ποτέ αυτό το παιχνίδι, ήμουν σίγουρος. Τα παιδιά όμως είχαν πάρα πολύ άγχος και αυτό φάνηκε στον αγώνα. Δυστυχώς αυτό που αισθανόμουν εγώ δεν μεταφέρθηκε στα παιδιά, γιατί αναλογίστηκαν τη δυσκολία του αγώνα. Φάνηκε ότι είχαν άγχος. Βάραιναν τα πόδια, όπως λέμε. Εάν δεν βάραιναν τα πόδια, αν δεν ήταν το τελευταίο κρισιμότερο παιχνίδι, θα ήμασταν ακόμα καλύτεροι».

AELK_Argo_Limani_panoΓια την άνοδο της ΑΕΛΚ: «Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους πάντες, που δούλεψαν σε αυτή την ομάδα και κατάφεραν κάτι τόσο σημαντικό. Δεν ήμουν μόνος σε όλο αυτό, δεν είναι η επιτυχία της Καλλονής, μα ολόκληρου του νησιού. Δε θέλω να είμαι από τους προέδρους με δόξες και τιμές, θέλω όλοι να ζήσουν το όνειρο.

Πέρυσι, στη κοπή της πίτας είχα πει, ότι η ομάδα μας είναι η Αργώ και όταν αυτή φτάσει στη Super League, θα είναι σα να έχει φτάσει στο λιμάνι της, Γι’ αυτό και γράψαμε αυτό το σύνθημα. Δικαιωθήκαμε! Βάλαμε ένα στόχο και τον πετύχαμε. Ό,τι στόχο κι αν βάζουμε τον πετυχαίνουμε σε αυτήν την ομάδα. Ό,τι λέμε το κάνουμε, δεν κοροϊδέψαμε κανέναν.

Όταν κατέβηκε η ΑΕΛΚ στη Μυτιλήνη, κάποιοι το είδαν κάπως. Όμως κάναμε φιλάθλους τους Λέσβιους. Ήρθαμε για να μείνουμε και θα μείνουμε. Η Αργώ έφτασε στο λιμάνι της».

Για το γηπεδικό: «Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος Λέσβου κινείται με ρυθμούς χελώνας και αυτό δε μας ικανοποιεί. Εμείς έχουμε άλλους ρυθμούς. Προσπαθούμε να τους βάλουμε στο δρόμο που πρέπει, ώστε να μπορούμε να παίζουμε στο σωστό γήπεδο, στη Super League. Όσον αφορά τις δηλώσεις του κ. Μπέου για τα πλυσταριά, όταν του χρόνου θα παίζουμε στον Ταρλά, θα δουν τι δύναμη έχουν τα πλυσταριά. Αυτό που έγινε χτες πρέπει να είναι η σημαία μας για τον Δήμο. Και πιστεύω ότι θα συντονιστούν όλοι, δήμος και Περιφέρεια, τοπικοί φορείς. Για να πάμε μπροστά».

AELK_apodythria_anodos_panigyriko_mixalakisΓια τον Αχιλλέα Μπέο: «Να μιλά τώρα ο κ. Μπέος είναι λίγο παράξενο, εφόσον δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τώρα από ποια θέση μιλά ο κ. Μπέος; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι και ο ιδανικότερος άνθρωπος για να κάνει κηρύγματα συμπεριφοράς».

Για τις δηλώσεις Καραγιάννη περί νομικών κινήσεων: «Δεν είναι πρώτη φορά, είμαστε συνηθισμένοι από αυτή τη συμπεριφορά τους. Κι από την άλλη δεν παίζουμε και για πρώτη φορά. Αλήθεια όμως, μιας που μας κατηγορούν για ποια επεισόδια μας μιλάνε αυτοί οι άνθρωποι; Πέρσι στη Β’ Εθνική δεν είχαμε κανένα επεισόδιο, φέτος το ίδιο. Δε μας κρίνει κανένας από έναν αγώνα. Οι φωτογραφίες από το γήπεδο δείχνουν ότι είμαστε εκκλησία».

Για την ΕΠΣ Λέσβου: «Η Καλλονή έχει δεχτεί μεγάλο πόλεμο από ντόπιους παράγοντες. Αυτή η ΕΠΣ Λέσβου δεν ξέρω τι σφηκοφωλιά είναι! Τι σκοπούς εξυπηρετεί η διοίκησή της; Κατευθύνουν το ποδόσφαιρο σε ανθρώπους δήθεν, πάντως όχι για το καλό του ποδοσφαίρου. Κάποιοι ενοχλούνται που δεν είναι μέσα στη διοίκηση της ΑΕΛΚ. Αλλά θα συνεχίσουν να παραμένουν εκτός. Σε όλους δόθηκε ευκαιρία, δουλέψαμε και συνεργαστήκαμε σωστά με αυτούς που έμειναν κοντά μας. Αυτούς που σκέφτονται τον εαυτούλη τους μόνο, δεν τους θέλουμε».

Για τον Αιολικό: «Ημουν παρα πολύ διαλλακτικός. Έδωσα μια μεγάλη ευκαιρία στον Αιολικό, να φτιάξουμε μια ενιαία ομάδα σε όλο το νησί, όπως πολλοι μου λένε. Η ΑΕΛΚ για παράδειγμα όμως δεν εκπροσωπεί μόνο την Καλλονή, αλλά όλο το νησί. Τους έδωσα την ευκαιρία λοιπόν να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα.

Mixalakis_AELK_panigyriko_anodos_SuperLeagueΌμως πλέον το όνομα της ομάδας δεν το αλλάζω. Καλλονή! Όσο για το Αιολικό, τον έχουν καταντήσει ένα πτώμα, από τις σάρκες του οποίου τρέφονται κάποιοι παράγοντες. Εμένα μου αρεσει να δημιουργώ, να χτίζω από την αρχή, τα έτοιμα τα μαγαζιά τα χαρίζω σε εκείνους».

Για την παρουσία του κόσμου στον "Ταρλά": 

«Κάποιοι λένε ότι το γήπεδο είναι εκκλησία. Κάποιοι άλλοι ότι ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο είναι αδιάφορος. Εμένα μου αρέσει. έχουμε το καλύτερο φίλαθλο κοινό. Το πιο ωραίο για μένα είναι ότι έχουμε οικογένειες, μανάδες, γιαγιάδες, παππούδες, παιδιά, που έρχονται όλοι μαζί στα παιχνίδια, Κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία των γυναικών στο γήπεδο. Αν το θεωρούν ως πρόβλημα, προφανώς έχουν κόμπλεξ, έχουν πάθει πλάκα, είναι losers (σ.σ. χαμένοι) και θα είναι για πάντα!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey