Συγχαρητήρια από ΕΠΣΛ για την άνοδο

28/05/2013 - 11:27 Τελευταία τροποποίηση στις 28/05/2013 - 11:47

epsl_nea_grafeiaΗ Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου αντιπαρήλθε το σχόλιο του Νίκου Μιχαλάκη περί "σφηκοφωλιάς" σε χθεσινή του συνέντευξη και εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Super League.

Μάλιστα, η ΕΠΣΛ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της ΠΑΕ για αυτή τη μεγάλη επιτυχία, ενώ παράλληλα κάλεσε όλους τους αρμόδιους φορείς να συντονιστούν, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και να χρησιμοποιηθεί ξανά ο "Ταρλάς" ως έδρα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΛ: "Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Λέσβου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ, για την πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου, της ανόδου ομάδας μας στη μεγάλη κατηγορία.

Το επίτευγμα της ανόδου, πέρα από την αίγλη που προσδίδει στο νησί μας, ελπίζουμε ότι θα είναι και το ξεκίνημα ανοδικής πορείας του λεσβιακού ποδοσφαίρου. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΑΕΛΚ Νίκο Μιχαλάκη, αφού η αμέριστη οικονομική του στήριξη είναι εκείνη που έφερε την επιτυχία.

Καλούμε όλες τις αρμόδιες αρχές του τόπου να εργαστούν συντονισμένα, ώστε όλα να είναι έτοιμα για να αγωνιστεί η ΑΕΛΚ στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο στον ΤΑΡΛΑ, δίνοντας την ευκαιρία στους χιλιάδες φιλάθλους μας να καμαρώνουν την εκπρόσωπο μας στην μεγάλη κατηγορία, ευελπιστώντας και αναμένοντας ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey