Κατεβάζει υποψηφίους για τις εκλογές της ΕΠΣΛ

30/05/2013 - 13:46 Τελευταία τροποποίηση στις 30/05/2013 - 14:33

Mixalakis_PsarropoulosΉταν λίγο πολύ αναμενόμενο, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κατά της ΕΠΣ Λέσβου χαρακτηρίζοντάς τη "σφηκοφωλιά" σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι οι επερχόμενες εκλογές στην Ένωση θα αποκτούσαν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Όσοι μετέφρασαν τη συγκεκριμένη ρήξη Νίκου Μιχαλάκη και Σταύρου Ψαρρόπουλου, σε ενδεχόμενη αυτόνομη κάθοδο υποψηφίων στο ενιαίο ψηφοδέλτιο της ΕΠΣΛ, που θα υποστηριχθούν από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, δεν έπεσαν έξω.

Με σημερινή της ανακοίνωση η καλλονιάτικη ΠΑΕ, αφού πρώτα ρίχνει εκ νέου τα βέλη της προς τη διοίκηση της Ένωσης, γνωστοποιεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα στηρίξει δικούς της υποψηφίους, αφήνοντας υποννοούμενο ακόμα και για... καθυστέρηση στη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας (αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο).

Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και ο Πρόεδρος της έχουν αποδείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για το Λεσβιακό ποδόσφαιρο και το μέλλον του.

Στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ -εάν και εφόσον αυτές γίνουν καθώς η υπάρχουσα διοίκηση λειτούργησε για μια ακόμη φορά με τις γνωστές αλχημικές πρακτικές της- η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ θα στηρίξει δικούς της υποψήφιους."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey