Ένσταση επί της εκλογικής διαδικασίας

30/05/2013 - 15:08 Τελευταία τροποποίηση στις 30/05/2013 - 15:48

Prwtodikeio_EPSL_eklogesΜπορεί το Σάββατο (1/6) να λήγει η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων, που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους μέσω του ενιαίου ψηφοδελτίου της Ένωσης στις εκλογές της ΕΠΣΛ, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για τις 12 Ιουνίου, όμως αυτό μπορεί τελικά και να αλλάξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", στη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για τις εκλογές της ΕΠΣΛ, μόνο τυχαία δεν ήταν η φράση "εάν και εφόσον αυτές γίνουν". Όπως αφήνεται να εννοηθεί, πρόθεση του Νίκου Μιχαλάκη και των συνεργατών του ήταν και παραμένει να υποστηρίξουν δικούς τους υποψηφίους, ωστόσο καταγγέλουν τη διοίκηση της Ένωσης ότι προβαίνει σε αλχημείες, ερμηνεύοντας όπως τη συμφέρει συγκεκριμένες διατάξεις του καταστατικού της.

Μάλιστα, παράγοντας ερασιτεχνικού σωματείου που φέρεται να υποστηρίζεται από την ομάδα της Καλλονής, κατέθεσε εγγράφως σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης ένσταση επί της διαδικασίας. Από δικαστικές πηγές προέκυψε η πληροφορία, πως εφόσον αποδειχθεί ότι ο εν λόγω παράγοντας έχει δικαίωμα προσφυγής (απομένει να διαφανεί αν ενεργεί ως φυσικό πρόσωπο ή έχοντας τη σύμφωνη γνώμη και απόφαση του σωματείου που εκπροσωπεί), τότε η υπόθεση θα εξεταστεί άμεσα, ώστε να αποσαφηνιστούν τα επίμαχα καταστατικά σημεία.

Σε κάθε περίπτωση, οι διεργασίες στο προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο εν όψει των εκλογών της ΕΠΣ Λέσβου κορυφώνονται, αφού η μάχη για την εξασφάλιση των απαραίτητων ψήφων ήταν και παραμένει σκληρή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey