Επιστρέφει Γενικός Αρχηγός ο Καραβασίλης

30/05/2013 - 16:51

karavasilis_aelk2jpgΑνακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την επιστροφή του Μιχάλη Καραβασίλη ως Γενικού Αρχηγού, εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, τονίζοντας πως στο συγκεκριμένο πόστο θα παραμείνει και ο άνθρωπος που τον διαδέχθηκε μετά την αποπομπή του τον περασμένο Ιούλιο, Δημήτρης Αγγελώνιας.

Η επάνοδος Καραβασίλη δεν προκάλεσε την παραμικρή έκπληξη στους καλά γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στην ΑΕΛΚ. Ο ίδιος εξάλλου ήταν ο πρώτος που έσπευσε να αγκαλιάσει τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα των Καλλονιατών με τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας πληροφορηθεί την επίτευξη του δεύτερου τέρματος του Παναιτωλικού μέσα στο "Καυτανζόγλειο".

Ήταν μια αναμενόμενη επιστροφή, από τη στιγμή που η επόμενη χρονιά στη Super League απαιτεί ακόμα μεγαλύτερο τιμ, το οποίο θα "τρέχει" τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Δεδομένες παρέμεναν εξάλλου και οι πολύ καλές σχέσεις του Καραβασίλη με τον νυν Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Καραβασίλη ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού στην ομάδα μας. Στη θέση του Γενικού Αρχηγού παραμένει και ο Δημήτρης Αγγελώνιας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey