Και ο Μακαρέας Άγρας συγχαίρει

04/06/2013 - 12:04

Makareas_Agras_AELK_TarlasΑνακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Μακαρέα Άγρας, με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία της ΑΕΛΚ και την κατάκτηση της απ' ευθείας ανόδου στη Super League.

Αναλυτικά: "Παρακολουθώντας την διαδικασία των play off της Football League και την απουσία της ΑΕΛΚ από αυτήν με την απευθείας άνοδό της, αρχίζουμε να συνειδητοποιoύμε πως το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η ΑΕΛΚ βρίσκεται ήδη στην μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδος!

Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Μακαρέα Άγρας καθώς και οι ποδοσφαιριστές του, συγχαίρουν την ομάδα της ΑΕΛΚ και τον πρόεδρό της κ. Μιχαλάκη για τον άθλο τους να ανεβάσουν την ομάδα στα σαλόνια της Super League. Nιώθουμε υπερήφανοι ως κάτοικοι της Λέσβου για το τεράστιο αυτό επίτευγμα και ταυτόχρονα τυχεροί αφού πλέον θα μας δίνεται η δυνατότητα με τους αγώνες που θα δίνει η ΑΕΛΚ να ζούμε τον παλμό της Super League στο νησί μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα στην ΑΕΛ Καλλονής κάθε επιτυχία για ένα λαμπρό και δοξασμένο μέλλον καθώς στιγμές από την δόξα της θα ναι και χαρές δικές μας!!!

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του συλλόγου μας"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey