Πρώτες μεταγραφές, Χογκ και Φαρία!

22/06/2013 - 12:23 Τελευταία τροποποίηση στις 22/06/2013 - 12:35

Τις δύο πρώτες μεταγραφικές της προσθήκες εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Super League, πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ που ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Άντριου Χογκ και του Χιούγκο Μιγκέλ Φαρία.

Για τον Χογκ, το "SL" σας είχε ενημερώσει από την περασμένη εβδομάδα, ότι είχε συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Καλλονής. Πρόκειται για 28χρονο τερματοφύλακα από τη Μάλτα, με διεθνείς συμμετοχές, ο οποίος αγωνιζόταν στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ένωσης Παραλιμνίου.

Από τον ίδιο σύλλογο και προφανώς από τον ίδιο μάνατζερ, οι Καλλονιάτες "ψώνισαν" και δεύτερο παίκτη, τον Πορτογάλο Χιούγκο Μιγκέλ Φαρία που είναι 30 ετών και αγωνίζεται ως μέσος. Στην Κύπρο αγωνιζόταν από το 2008, μετρώντας 110 ματς με 2 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Ολανένσε, Ουνιάο Λεϊρία και Λουλετάνο.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛΚ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Hugo Miguel Faria. Ο Hugo Miguel Faria κατάγεται από την Πορτογαλία, είναι γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου του 1983 και αγωνίζεται στα χαφ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Andrew Hogg. O Andrew Hogg κατάγεται από τη Μάλτα, είναι γεννημένος στις 2 Μαρτίου του 1985 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Την χρονιά που μας πέρασε φορούσε τη φανέλα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου."

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey