Νέα παράταση για "Ταρλά" και... εκρήξεις! [vids]

27/06/2013 - 14:49 Τελευταία τροποποίηση στις 27/06/2013 - 16:29

Dim_Symvoulio_aelk1Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συζητήθηκε το έργο της ανακατασκευής του "Ταρλά", ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τους αγώνες της ΑΕΛΚ στη Super League και δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι διαξιφισμοί, αφού ο χρόνος πιέζει και ουσιαστικές αποφάσεις δεν πάρθηκαν για ακόμα μία φορά.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπου και πραγματοποιηθηκε το συμβούλιο, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Στις τοποθετήσεις τους τόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψήφίας, όσο και εκείνοι της αντιπολίτευσης επικαλέστηκαν τα σημαντικά προβλήματα νομιμότητας που προκύπτουν, κυρίως στις κατατμήσεις του έργου.

Η συζήτηση κάποια στιγμή "άναψε" για τα καλά, με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Κώστα Παπαδόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη να αποχωρούν εκνευρισμένοι, αφού το σώμα δεν έμπαινε στη διαδικασία να πάρει αποφάσεις ουσίας για το έργο, με τον κίνδυνο η ομάδα της Καλλονής να αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Αθήνα.

Τελικώς, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια επιτροπή, η οποία την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα, ώστε να επισκεφθεί τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ζητώντας να μπει εκείνη ως φορέας υλοποίησης του έργου από την πλευρά του δημοσίου.

Papadopoulos_Kartalis_Dim_Symvoulio1Δυστυχώς, οι πρόσφατες αλλαγές στην κυβέρνηση και οι ανακατατάξεις στα υπουργεία, μετέτρεψαν την αρχική αισιοδοξία από την προ ημερών επίσκεψη του Γιάννη Ιωαννίδη στον "Ταρλά", σε έντονο προβληματισμό.

Κι αυτό γιατί πλέον Ιωαννίδης δεν υπάρχει στο Υφυπουργείο Αθλητισμού (αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Αδριανό), ενώ και ο Χαράλαμπος Αθανασίου, που αποτελούσε ουσιαστικά τον πολιτικό προϊστάμενο των τοπικών αρχόντων στην αυτοδιοίκηση, μετακόμισε από το Εσωτερικών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς την ενημέρωση του νέου υπουργού Γιάννη Μιχελάκη και των προτεραιοτήτων, που εκείνος θα θέσει προς υλοποίηση.

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος κυλά αδυσώπητα. Η ΑΕΛΚ στις 26 Μαΐου πανηγύρισε μια ιστορική άνοδο στην Α' Εθνική, για πρώτη φορά στα χρονικά της Λέσβου και φτάσαμε 26 Ιουνίου για να αποφασίσει ο Δήμος Λέσβου, ότι πρέπει να... τρέξει τις διαδικασίες, χωρίς ακόμα να το έχει πάρει απόφαση. Και όπως μονολογούσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος στη διάρκεια της συνεδρίασης, στις 11 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η κλήρωση πρωταθλήματος και αν υπάρξει νέα καθυστέρηση στη συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς, τότε... "καλό Πάσχα"!

{youtube}teFB4EON75A{/youtube}

{youtube}YTdAa2TRErc{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey