Nέα... μεταγραφή Καζάκη!

28/06/2013 - 13:06 Τελευταία τροποποίηση στις 28/06/2013 - 13:37

Kazakis_AELK_Ethnikos_Asteras_kypelloΟ Βλάσης Καζάκης αποκτήθηκε πέρυσι από την ΑΕΛΚ με προοπτικές, ως ένας παίκτης ανώτερης κατηγορίας, που θα μπορούσε να δώσει σημαντικές λύσεις στην γραμμή κρούσης.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τον κράτησε ωστόσο στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος εκτός αγωνιστικών χώρων, όμως στις τελευταίες αγωνιστικές της Football League ξεκίνησε ξανά να έχει συμμετοχή στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Σκέψεις για ανανέωση της συνεργασίας του με τους Καλλονιάτες υπήρχαν εξαρχής και το κυριότερο, υπήρχε διάθεση από τις δύο πλευρές. Ο Καζάκης δεν έφυγε από τη Μυτιλήνη μετά το τέλος του πρωταθλήματος και ήταν θέμα χρόνου η επίσημη επιβεβαίωση της προφορικής του συμφωνίας με το σύλλογο.

Η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν σαν μια καινούρια... μεταγραφή για τον ίδιο, που θέλει να αφήσει πίσω το 2013 και να επικεντρωθεί στη μεγάλη πρόκληση της ΑΕΛΚ στη Super League.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βλάση Καζάκη."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey