Κάνει υπομονή για Κόστλι, βλέπει και Ενρίκε!

01/07/2013 - 11:44 Τελευταία τροποποίηση στις 01/07/2013 - 11:46

Kostli_Carlos_Veroia1Στην ΑΕΛΚ έχουν στρέψει το βάρος στη γραμμή κρούσης και ο Γιάννης Ματζουράκης με το επιτελείο του εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών, που θα μπορούσαν να προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις στη Super League.

Eξαρχής, ένας από τους βασικούς στόχους ήταν ο Κάρλος Κόστλι, που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας, πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 25 συμμετοχές. Ο 30χρονος φορ από την Ονδούρα έμεινε ελεύθερος και τυπικά χθες (30/6), εξακολουθώντας να τηρεί στάση αναμονής ως προς τις προτάσεις που του έχουν κατατεθεί από ομάδες, οι οποίες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Οι Καλλονιάτες έχουν γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον τους και αναμένουν την απάντηση του ποδοσφαιριστή, όμως όσο οι μέρες περνούν δεν αποκλείεται να στραφούν σε άλλες λύσεις, αφού ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο.

Angelo_Henriques_AEK_CyprusΓια το λόγο αυτό ο "Ρουμάνος" φέρεται πως έχει στρέψει το βλέμμα του στην Κύπρο, αναζητώντας έναν παίκτη με ευχέρεια στο γκολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΑΕΛΚ προτάθηκε ο 32χρονος Πορτογάλος Άντζελο Ενρίκε, που πέρυσι σκόραρε 12 φορές με τη φανέλα της ΑΕ Κουκλιών στη Β' Κατηγορία, φτάνοντας μια ανάσα από την άνοδο στη μεγάλη λίγκα, χάνοντας το προνομιούχο εισιτήριο στα play offs από τον Άρη Λεμεσού.

O Ενρίκε αγωνίζεται στην Κύπρο τα τελευταία πέντε χρόνια, αποτελώντας σταθερή αξία στο σκοράρισμα σε ομάδες της συγκεκριμένης κατηγορίας, ενώ στο παρελόν έχει φορέσει τις φανέλεςομάδων της πατρίδας του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey