Στη Μυτιλήνη ο Λεάντρο

02/07/2013 - 11:58 Τελευταία τροποποίηση στις 02/07/2013 - 12:13

Leandro_OSFP_Levadeiakos1Τα δίχτυα της προς τον Ολυμπιακό έριξε η ΑΕΛΚ, που όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες τον Λεάντρο, που είχε πέρυσι αρκετές συμμετοχές ως βασικός με την Κ20, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο NextGen Series.

O Βραζιλιάνος στόπερ έπαιξε σε πολλά ματς με παρτενέρ τον Μυτιληνιό Πραξιτέλη Βούρο, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, μαγνητίζοντας παράλληλα το βλέμμα αρκετών ομάδων της κατηγορίας.

Η επιθυμία του παίκτη να πάρει φέτος χρόνο συμμετοχής, οδήγησε τον Ολυμπιακό στην απόφαση να τον παραχωρήσει δανεικό και η νεοφώτιστη ΑΕΛΚ αποτέλεσε εξαρχής μια καλή επιλογή. Η διοίκηση των Καλλονιατών αξιοποίησε τις γνωριμίες της, ο παίκτης ήρθε το πρωί στη Μυτιλήνη για να περάσει από εργομετρικά και απομένει πλέον η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ γιατην απόκτησή του.

Ο Λεάντρο Κλιμάκο Πίντο Φερνάντο Μπαρμπόζα, όπως είναι το πλήρες όνομα του, μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, όπως έκανε την περίοδο 2011-12 στη Δόξα Δράμας, όταν επίσης είχε δοθεί δανεικός, μετρώντας 16 συμμετοχές στη Super League.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey