Παραιτήθηκε ο Σφακιανάκης

03/07/2013 - 10:37 Τελευταία τροποποίηση στις 03/07/2013 - 10:47

mixalakis_sfakianakis_aelk21Αποχώρησε από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ ο Στέλιος Σφακιανάκης, υποβάλλοντας χθες το μεσημέρι την παραίτησή του στον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η καλλονιάτικη ομάδα, οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν για προσωπικούς λόγους του Αντιπροέδρου της Football League, ωστόσο είναι πλέον ξεκάθαρο πως με την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Super League, ο κ. Σφακιανάκης έμενε χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο εντός της ΠΑΕ, αφού μέχρι πρότινος την εκπροσωπούσε σε όλες τις συνεδριάσεις της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής, προασπιζόμενος τα συμφέροντά της.

Το διαζύγιο ήταν αναμενόμενο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Σφακιανάκης το είχε αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό και γι'αυτό το λόγο άλλωστε δεν παραβρέθηκε στον "Ταρλά" ούτε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης ευχαρίστησε θερμά τον Στέλιο Σφακιανάκη για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία που είχε μαζί του, ευχόμενος κάθε επιτυχία στην περαιτέρω αθλητική του πορεία, καθώς επίσης και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey