Μιλάει με Περόνε!

03/07/2013 - 13:22 Τελευταία τροποποίηση στις 03/07/2013 - 13:49

perone_phgadia_0-1Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και φαίνεται πως φέτος το όργιο φημών των τελευταίων ημερών που φέρουν τον Εμάνουελ Περόνε να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Καλλονή, έχει και βάση και πολλές πιθανότητες για να επιτευχθεί ένα σπουδαίο deal!

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης, έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση πως θέλει να κάνει ένα «μπαμ» που θα έχει αντίχτυπο στον κόσμο και θα αποτελέσει ένα ακόμη δέλεαρ για να γεμίσει ο «Ταρλάς» και ο Περόνε σαφέστατα εκπληρώνει τις προσδοκίες του Προέδρου αλλά και των φιλάθλων.

Από χτες το πρωί όπου διέρρευσε η παύση των διαπραγματεύσεων του έμπειρου Αργεντινού στράικερ με τον Αστέρα Τρίπολης, δημοσιεύματα κυρίως στον ηλεκτρονικό Τύπο έφερναν τον Περόνε ως συνομιλητή με την ΑΕΛΚ.

Και παρά το ότι από την πλευρά της ΠΑΕ τηρείται για ευνόητους λόγους σιγή ιχθύος για το θέμα, διασταυρωμένες πληροφορίες κάνουν λόγο όντως για προχωρημένες επαφές που δεν αποκλείεται να φέρουν τον ποδοσφαιριστή στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα στη Μυτιλήνη, για την τελική διαπραγμάτευση.

Ο Περόνε δε φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στη νεοφώτιστη ΑΕΛΚ και το γεγονός πως η παρουσία Μιχαλάκη εγγυάται την εύρυθμη οικονομική λειτουργία της ομάδας (σ.σ. κάτι το οποίο δεν είναι εγγυημένο σε πολλές ομάδες της SuperLeague), τον κάνει να βλέπει θετικά την προοπτική μετακόμισής του στη Μυτιλήνη. Οι επαφές λοιπόν είναι δεδομένες και τις επόμενες μέρες ενδεχομένως και ώρες να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Περόνε απασχόλησε και πέρυσι την Καλλονή, αλλά το ότι η ΑΕΛΚ βρισκόταν στη Football League δεν ευνόησε την προσπάθεια απόκτησής του. Φέτος ωστόσο να δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά.

Για το Εμάνουελ Περόνε που στο πρόσφατο παρελθόν έχει φορέσει φανέλες όπως του Ατρομήτου αλλά και του εκπληκτικού στην τελευταία σεζόν Αστέρα Τρίπολης με τον ίδιο πρωταγωνιστή, οι συστάσεις είναι περιττές. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς της κατηγορίας και η επιλογή του θα είναι από αυτές που λέμε από το «επάνω ράφι» που αυτόματα ανεβάζει την ΑΕΛΚ επίπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey