Έγινε το "μπαμ" με Περόνε!

03/07/2013 - 20:03 Τελευταία τροποποίηση στις 03/07/2013 - 20:36

peroneΣτη Μυτιλήνη έφτασε από τις 4 το απόγευμα ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΛΚ Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος διαπραγματεύτηκε διά ζώσης με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για τη μεταγραφή του.

Από το πρωί το "SL" σας είχε ενημερώσει για τις επαφές του έμπειρου στράικερ με την ΑΕΛΚ, μετά το οριστικό ναυάγιο της υπόθεσης ανανέωσής του με τον Αστέρα Τρίπολης και για τον... καπνό που δεν μπορεί να υφίσταται χωρίς φωτιά, αναφορικά με το φλερτ του Αργεντινού με τη νεοφώτιστη ομάδα της Καλλονής.

Πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοίνωσε το αίσιο τέλος στις επαφές με τον Περόνε και μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου είναι γεγονός! Ο Περόνε μετρά 51 γκολ σε 160 συμμετοχές στη SuperLeague, φορώντας διαδοχικά τις φανέλες του Ιωνικού, της Καλαμαριάς, του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης.

Η απόκτηση του Περόνε, αναμφισβήτητα δείχνει φιλοδοξία για μεγάλα πράγματα στην παρθενική εμφάνιση της Καλλονής στην Α΄Εθνική και προκαλεί ήδη ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου.

Λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού θα κοινοποιηθούν ενδεχομένως από αύριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey