Δανεικός και ο Ποντάνι

04/07/2013 - 09:51

Podany_Jacub_Sparta1_Σε μια ακόμη προσθήκη για το έμψυχο δυναμικό της εν όψει της Super League προχώρησε η ΑΕΛΚ, που ανακοίνωσε το δανεισμό του Τσέχου Ιακούμπ Ποντάνι από τη Σπάρτα Πράγας.

Πρόκειται για 26χρονο αριστεπόδαρο ποδοσφαιριστή, που μπορεί με επιτυχία να καλύψει όλη την πλευρά, έχοντας τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά χαρίσματα. Ο παίκτης ανήκει στη Σπάρτα Πράγας, με την οποία τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε σε 26 ματς, πετυχαίνοντας 1 γκολ. Από τότε έχει παραχωρηθεί δανεικός στη σλοβάκικη ΦΚ Ζένιτσα και στις τσέχικες Σίγκμα Όλομουτς (11 ματς 2 γκολ) και Τέπλιτσε (6 ματς 1 γκολ).

Ο παίκτης προορίζεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Ουαλίντ Σερφά στην αριστερή πτέρυγα, την οποία θα μοιραστεί με τον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο.

Η ανακοίνωση των Καλλονιατών: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τσέχο ποδοσφαιριστή Jakub Podany, με τη μορφή δανεισμού από την Σπάρτα Πράγας. Γεννημένος στις 15 Ιουνίου του 1987 ο Jakub Podany αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey