"Ναι" από Δημοτικό Συμβούλιο για "Ταρλά" [vids]

04/07/2013 - 12:07 Τελευταία τροποποίηση στις 04/07/2013 - 12:10

Vounatsos_Dimotiko_Symvoylio1Μετά τη συμφωνία του νομικού προσώπου του γηπέδου -σε έκτακτη σύσκεψή του την περασμένη Τρίτη- για την ανάληψη του έργου της αναβάθμισης του «Ταρλά» από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου σε έκτακτη συνεδρίασή του, έδωσε και αυτό τη δική του έγκριση με 26 ψήφους υπέρ, 6 λευκά και μία αρνητική.

Παρά το ότι είναι ξεκάθαρο πως ο χρόνος πιέζει και απαιτείται κοινή βούληση για να προχωρήσει άμεσα η εκκίνηση των διαδικασιών για την εκτέλεση των εργασιών στην έδρα της ΑΕΛ Καλλονής, το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης το «γηπεδικό», συνεδρίασε χθες επί πέντε ώρες, ενώ δεν έλειψαν για μία ακόμη φορά οι πολιτικοί διαξιφισμοί, μέχρι και κουβέντα περί… ποδοσφαίρου.

Στα τρία βίντεο που έχει στη διάθεσή του το «SL», αποτυπώνεται η κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση στη δημοτική αρχή για το γεγονός πως ο Δήμος Λέσβου τελικά δεν ανέλαβε την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, αλλά και η έντονη ενόχληση του σώματος για τη συμπεριφορά του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Κώστα Παπαδόπουλου κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Με πρωτοστάτη μάλιστα τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Άρη Χατζηκομνηνό, ζητήθηκε η συγνώμη του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για μία φράση του, η οποία προσέβαλε κατά τον τέως Δήμαρχο το σώμα, με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ να διαψεύδει το γεγονός ότι ειπώθηκε από μέρους του η συγκεκριμένη έκφραση.

Στην… ατζέντα του «γηπεδικού», εντάχθηκε και η κόντρα της ΑΕΛΚ με τον Αιολικό (!) τα τελευταία χρόνια, με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να τονίζει πως, όντως υπήρχαν προβληματικές σχέσεις με συγκεκριμένους παράγοντες της προηγούμενης διοίκησης, όμως πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν υπάρχει καμία απολύτως κόντρα με τη νέα διοίκηση που εξέλεξε η ομάδα της Μυτιλήνης πρόσφατα.

Στην ουσία της όλης υπόθεσης, το ζήτημα της απεμπλοκής του «Ταρλά» από το υπάρχον αδιέξοδο, περνάει στην τελική του φάση, καθώς πλέον καλείται το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου να πάρει τις δικές του αποφάσεις για να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Συγκεκριμένα η συνεδρίαση θα γίνει τη Δευτέρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού συμβουλίου.

Δείτε τα βίντεο, στα οποία αποτυπώνεται το κλίμα στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Τοποθέτηση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κ. Παπαδόπουλου

{youtube}YSN_MY7jD2Y{/youtube}

Τοποθέτηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Πατέστου κατά κ. Αστυρακάκη

{youtube}QVMXStFhDHc{/youtube}

Tοποθέτηση του Δημάρχου κ. Βουνάτσου και ψηφοφορία

{youtube}yF2LYay9Uvk{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey