"Μοντάρισμα" επί ιταλικού εδάφους!

04/07/2013 - 13:28 Τελευταία τροποποίηση στις 04/07/2013 - 13:50

AELK_eisodos_Ol_Volos_Tarlas_PSΜπορεί η ΑΕΛΚ να ζει στον πυρετό του «γηπεδικού» της ζητήματος, αλλά και του μεταγραφικού της σχεδιασμού που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο το βασικό συστατικό της επιτυχίας στην παρθενική συμμετοχή της ομάδας στη Super League, βρίσκεται στην προετοιμασία που ξεκίνησε τυπικά από την πρώτη του μήνα, υπό της οδηγίες του Γιάννη Ματζουράκη.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη φετινή χρονιά έγινε ως γνωστόν την περασμένη Δευτέρα στο Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος», ενώ από χθες η ομάδα της Καλλονής συνεχίζει τις καθημερινές της προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, εκμεταλλευόμενη την καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών ανακατασκευής του.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΛΚ όμως, το τελευταίο διάστημα «τρέχουν» παράλληλα με όλα τα άλλα, τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, η οποία όπως όλα δείχνουν θα γίνει στην Ιταλία. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για τη γειτονική χώρα μεταξύ 15 με 17 Ιουλίου και όπως γίνεται αντιληπτό, ο Γιάννης Ματζουράκης θέλει στο μεσοδιάστημα να έχει στη διάθεσή του τους περισσότερους από τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν τεθεί, για να μπορέσει να δουλέψει μαζί τους στο "μοντάρισμα" της ΑΕΛΚ επί ιταλικού εδάφους.

Στην Ιταλία εξάλλου οι Καλλονιάτες επιθυμούν να δώσουν και μία σειρά φιλικών αγώνων, ενώ ήδη εξετάζονται πιθανοί αντίπαλοι που θα προπονούνται στα προπονητικά κέντρα της περιοχής κατά το διάστημα της δικής της παραμονής. Μάλιστα φαίνεται πως έχουν γίνει και κάποιες πρώτες επαφές με ομάδες όπως η Φιορεντίνα και η Κιέβο, ενώ είναι δεδομένο πως μέχρι την άφιξη της Καλλονής στην Ιταλία, θα έχουν «φιξαριστούν» οι τελευταίες λεπτομέρειες των αγώνων. Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας της ομάδας.

Στα μεταγραφικά τώρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του γνώριμου Βραζιλιάνου από την πρώτη θητεία του Γιάννη Ματζουράκη στην ΑΕΛΚ, Μάρκο Ντος Σάντος, ο οποίος προπονείται με την ομάδα και αναμένεται να υπογράψει εκ νέου συμβόλαιο συνεργασίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey