Ευχαριστίες, ικανοποίηση και... διευκρινίσεις

05/07/2013 - 11:36

Mixalakis_episima_orthios1Ανακοίνωση εξέδωσε αργά χθες το απόγευμα η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αναφορικά με τις εξελίξεις που υπήρξαν στο θέμα της δρομολόγησης των εργασιών ως προς την ανακατασκευή του "Ταρλά".

Σε αυτήν επισημαίνεται η ικανοποίηση για την ανάληψη του έργου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Παράλληλα, όπως τονίζεται "σαράντα ημέρες αναμονής ήταν πολλές", με την ΠΑΕ να προσδοκά πλέον επίσπευση των διαδικασιών ώστε "η ομάδα να μη χάσει αγώνες από την έδρα της".

Στη συνέχεια του κειμένου παραθέτονται ευχαριστίες προς τον Υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου, τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Νάσο Γιακαλή, τον Δήμαρχο Δημήτρη Βουνάτσο, τον Πρόεδρο του νομικού προσώπου, όπου ανήκει το γήπεδο, Κώστα Αστυρακάκη και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Πολίτη, Πατέστο, Παρασκευαΐδη, Βαμβουρέλλη και Δόλκα.

Σε συμπληρωματική δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μιχαλάκη αργότερα, προστέθηκαν ευχαριστίες προς τον Παντελή Πατερέλλη και τους δημοτικούς σύμβουλους κ.κ. Βελούτσο, Λεμονό και Χοχλάκα.

Πάντως, παρά το γεγονος πως το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε έστω και κατά πλειοψηφία να αποδεχθεί την πρόταση της Περιφέρειας για τον "Ταρλά", οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΛΚ δεν... ξέχασαν να μνημονεύσουν όσους δημοτικούς συμβούλους μειοψήφισαν, τονίζοντας πως "η υποκρισία τους περισσεύει", χαρακτηρίζοντάς τους παράλληλα "θιασώτες της εμπάθειας, της μικροπολιτικής μιζέριας και του λαϊκισμού".

Αναλυτικά: "Μετά την αποδοχή της πρότασης της Περιφέρειας από το Δημοτικό Συμβούλιο θα θέλαμε να δηλώσουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την δρομολόγηση των έργων αναμόρφωσης στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Αν και η ομάδα μας προχωρά το μεταγραφικό της σχεδιασμό με εντατικούς ρυθμούς, μέλημά μας μέρες τώρα ήταν η ομάδα μας να μην χάσει αγώνες από την έδρα της. Σαράντα ημέρες αναμονής και σιωπής ήταν πολλές.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ευχαριστεί θερμά τον συντοπίτη μας Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου για το μέγιστο ενδιαφέρον που επέδειξε στο θέμα της αναμόρφωσης του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης και της χρηματοδότησής του έργου καθώς και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιο Γιακαλή για την ανάληψη της κατασκευής του ως άνω έργου.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Λέσβου, κ. Δημήτρη Βουνάτσο και την παράταξή του. Ο κ. Δημήτρης Βουνάτσος στάθηκε με θάρρος και ειλικρίνεια -στοιχεία που διέκριναν ανέκαθεν τη μακρόχρονη πολιτική του διαδρομή- απέναντι στο ζήτημα του γηπέδου Μυτιλήνης και χωρίς να υπολογίζει την κριτική και το πολιτικό κόστος αποδέχθηκε την πρόταση της ΓΓΑ και όλων των εμπλεκομένων πλευρών, το έργο να περάσει στην Περιφέρεια.

Tarlas_Kerkides1Ευχαριστούμε επίσης το ΝΠΔΔ Λέσβου και τον Πρόεδρό του, κ. Κώστα Αστυρακάκη καθώς και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Ανθούλα Βαμβουρέλλη, Σοφία Δόλκα, Σταύρο Πολίτη, Απόστολο Πατέστο, Παναγιωτή Παρασκευαϊδη που με αίσθημα ευθύνης και μακριά από σκοπιμότητες ψήφισαν «ναι» επί της πρότασης αυτής.

Όσον αφορά σε αυτούς που ακολούθησαν μεσοβέζικες λύσεις όπως το «λευκό» και κατά τη διάρκεια των αγορεύσεών τους εύχονταν να τελειώσει το έργο δηλώνοντας ότι χάρηκαν με την άνοδο της Καλλονής, η υποκρισία τους περισσεύει και τους θεωρούμε θιασώτες της εμπάθειας, της μικροπολιτικής μιζέριας και του λαϊκισμού. Αυτούς τους αφήνουμε στην κρίση του Λεσβιακού λαού."

Η συμπληρωματική δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ:

"Ως Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ζητώ συγγνώμη καθώς στην ανακοίνωση αναφορικά με το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης εκ παραδρομής δεν ευχαριστήσαμε την πλευρά Παντελή Πατερέλλη, που ψήφισε θετικά για το έργο καθώς και τους δημοτικούς σύμβουλους Χοχλάκα Βάσω, Βελούτσο Δημήτριο, Λεμονό Γεώργιο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey