Φιλικά με Τζένοα, Λιβόρνο και Μπολόνια

06/07/2013 - 10:24

Στην Ιταλία -όπως πρώτοι διαβάσατε στο "SL"- θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛΚ για την αγωνιστική περίοδο 2013-14, με τον Γιάννη Ματζουράκη να "μοντάρει" έτσι επί ιταλικού εδάφους τους Καλλονιάτες, που θα εκπροσωπήσουν για πρώτη φορά τη Λέσβο στη Super League.

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ επέλεξε τη βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα την κωμόπολη Πιντζόλο του Τρεντίνο, για το διάστημα 17 με 29 Ιουλίου, έχοντας συμφωνήσει μάλιστα να πραγματοποιήσει τρία δυνατά φιλικά με ομάδες της γειτονικής χώρας. Συγκεκριμένα, η ΑΕΛΚ θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στις 24 Ιουλίου με αντίπαλο την Τζένοα, στις 26 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τη Λιβόρνο, ενώ στις 27 Ιουλίου θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπολόνια.

Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας, που συνεχίζει να πραγματοποιείται στη Μυτιλήνη με καθημερινές, διπλές προπονήσεις, σε αυτό συμμετέχουν και αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές, που πέρυσι στελέχωσαν το ρόστερ της ΑΕΛΚ Κ20. Πρόκειται για τους επαγγελματίες Μπουρού, Λίμα, Κίστα, Γιουκαρή και Μούτσα, ενώ λαμβάνουν επίσης μέρος και οι Τριλιανιός, Σταματέρης.

Σύμφωνα με τις επιθυμίες του Γιάννη Ματζουράκη, κάποιοι εξ' αυτών θα ακολουθήσουν και την αποστολή για την Ιταλία, δίνοντας έτσι ευκαιρίες στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που κατέκτησαν την 4η θέση στο πρωτάθλημα νέων της Football League, να διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της περιόδου 2013-14.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey