Τα "ρίχνει" στη ΓΓΑ ο Βουνάτσος [vid]

08/07/2013 - 14:57 Τελευταία τροποποίηση στις 08/07/2013 - 14:58

Vounatsos_Tarlas_Dilwseis1Δηλώσεις για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου να υπογράψει προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την ανακατασκευή του "Ταρλά", έκανε ο δήμαρχος Δημήτρης Βουνάτσος, που μίλησε για "ισότιμη συμμετοχή στο έργο, το οποίο πρέπει να πραγματοποιηθεί χωρίς διαγκωνισμούς για το ποιος θα πάρει τη δόξα της υλοποίησής του".

Ο κ. Βουνάτσος τόνισε με παράπονο πως λοιδωρήθηκε από πολλούς εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου για την πρότασή του να συνεργαστεί με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όμως επεσήμανε ξανά και ξανά πως ο Δήμος Λέσβου δεν έκανε πίσω, όπως κατηγορείται.

Έριξε δε, τις ευθύνες για τη συγκεκριμένη εξέλιξη στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα", εστιάζοντας στην αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας στο Υφυπουργείο, μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Ιωαννίδη και την τοποθέτηση του Γιάννη Ανδριανού.

Τέλος, ο Δήμαρχος δήλωσε πως η ανακατασκευή του "Ταρλά" δεν είναι μόνο προς όφελος της ΑΕΛΚ, που θα αγωνιστεί εκεί στη φετινή Super League, αλλά όλων των ομάδων της Λέσβου.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Δημήτρη Βουνάτσου

{youtube}MLq_iOECmcM{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey