Οι λόγοι του "λευκού" από Χατζηκομηνό [vid]

08/07/2013 - 14:32 Τελευταία τροποποίηση στις 08/07/2013 - 14:57

Xatzikomninos_Dim_Symvoulio_aelk1Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, δεν ήταν λίγες οι φορές που ανέβηκαν οι τόνοι, σχετικά με τη συζήτηση της ανακατασκευής του "Ταρλά", εν όψει και της συμμετοχής της ΑΕΛΚ στη Super League.

O πρώην Δήμαρχος Μυτιλήνης Αριστείδης Χατζηκομνηνός τοποθετήθηκε σχετικά, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστα Αστυρακάκη να έχει ενστάσεις ως προς τα όσα ανέφερε σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια, ο κ. Χατζηκομνηνός εστίασε στις απαραίτητες κατατμήσεις του έργου, επισημαίνοντας πως για το συγκεκριμένο λόγο αποχώρησε διακριτικά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από την υλοποίηση του.

Καυτηρίασε μάλιστα το γεγονός πως ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Κώστας Παπαδόπουλος -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- εξύβρισε τόσο τον Δήμαρχο όσο και το υπόλοιπο σώμα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζήτησε από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους να καταψηφίσουν την πρόταση για υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια, προτρέποντας το Δήμο να αναλάβει ο ίδιος την ανακατασκευή του "Ταρλά".

Δείτε την τοποθέτηση του Αριστείδη Χατζηκομνηνού

{youtube}S2oEU9ev_uQ{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey