Ναι για Ταρλά, με προτάσεις o Πατερέλλης [vid]

08/07/2013 - 13:32 Τελευταία τροποποίηση στις 08/07/2013 - 14:09

Paterellis_Dim_symvoulio_AELK1O επικεφαλής του Συνυδασμού "Λέσβος, δημιουργική πορεία", Παντελής Πατερέλλης τοποθετήθηκε στη διάρκεια του Δημοικού Συμβουλίου αναφορικά με την ανακατασκευή του "Ταρλά", παρομοιαζοντας την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Super League με ένα σεισμό.

Ο κ. Πατερέλλης εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του κ. Αστυρακάκη και του Δημάρχου Λέσβου, σχετικά με τις ενδοπαραταξιακές μάχες της δημοτικής αρχής για το ποιος θα υλοποιήσει το έργο, επισημαίνοντας πως για πρώτη φορά στα χρονικα "αυτοκαταργείται ο ρόλος του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης".

Αφού ανέλυσε τις εργασίες που επιβάλλεται να γίνουν βάσει των όσων ζητά η Super League από την ΑΕΛΚ, ώστε να δώσει την άδεια για διεξαγωγή αγώνων στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, εξέφρασε την απορία του κατά πόσο δύσκολο είναι τελικά να υλοποιήσει το έργο ο Δήμος. Κατηγόρησε δε τον Δήμαρχο Δημήτρη Βουνάτσο, ότι "έβγαλε την ουρά του απ' έξω".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Πλατανιά, στην περίπτωση του οποίου όμως ο Δήμος είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες και τις μελέτες ενάμισι χρόνο πριν. Σχετικά με τον "Ταρλά", τόνισε πως αποκρύπτεται ότι για ορισμένες εργασίες, όπως είναι η ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού και το στέγαστρο, μπορούν να καθυστερήσουν, αν έχει δρομολογηθεί η υλοποίησή τους. Σε εκείνο το σημείο προκλήθηκε μικρή ένταση, με τον Γενικό Αρχηγό της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Δημήτρη Αγγελώνια να αντιδρά, επικαλούμενος τις επιταγές της συνδρομητικής τηλεόρασης. 

Τέλος, ο κ. Πατερέλλης -χωρίς να κρύψει τα Αιολικά του αισθήματα- ανέφερε για μια ακόμα φορά πως "όσοι διατείνονται πως υπάρχει κόντρα μεταξύ ΑΕΛΚ και Αιολικού, είναι εκείνοι που τη συντηρούν, γιατί επιβιώνουν μέσα από αυτήν την αντιπαλότητα", λέγοντάς ωστόσο χαρακτηριστικά πως εκείνος ήταν, είναι και θα παραμείνει στο χώρο, ενώ "οι συγκεκριμένοι έχουν ημερομηνία λήξης".

Στον επίλογο της τοποθέτησής του, ευχήθηκε "καλή επιτυχία στον κ. Γιακαλή για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει", δηλώνοντας ανοικτά πως είναι θετικός σε οποιαδήποτε συνεργασία ως προς την υλοποίηση του έργου.

Δείτε την τοποθέτηση του Παντελή Πατερέλλη

{youtube}fOgmHHEqVQg{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey