"Πράσινο" φως και από το Περιφ. Συμβούλιο για "Ταρλά"![vid]

08/07/2013 - 20:03 Τελευταία τροποποίηση στις 08/07/2013 - 20:20

Giakalis_Tarlas13Μετά την θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Λέσβου, σήμερα το μεσημέρι ήταν και η σειρά του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου να αποφασίσει θετικά με 21 ψήφους (1 κατά και ένα λευκό), εγκρίνοντας την υπογραφή σύμβασης της Περιφέρειας με το Δήμο Λέσβου για το έργο "Αποκατάσταση-Αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης".

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, στην εισήγησή του για την ανάληψη του έργου από την Περιφέρεια, τόνισε ότι είναι αναγκαιότητα η στήριξη της προσπάθειας της ΠΑΕ ΑΕΛΚ που δίνει τη δυνατότητα στους Λέσβιους να παρακολουθούν αγώνες Α΄ Εθνικής στη Μυτιλήνη, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως ανταγωνισμός επί του θέματος με τη Δημοτική Αρχή.

Από τη μεριά της αντιπολίτευσης, σχολιάστηκαν οι αντικειμενικές δυσκολίες που διαφαίνονται ως προς την ολοκλήρωση του έργου, με την Περιφερειακή Αρχή να ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο τη διάθεσή της να πράξει κάθετί δυνατό για να μπορέσει να φέρει εις πέρας το σημαντικό ετούτο έργου.

Μετά από την εξέλιξη αυτή η Περιφέρεια αναμένεται να προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να ξεκινήσουν επιτέλους οι εργασίες στον "Ταρλά".

{youtube}w1Mc9Wt2VsI{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey