Πρεμιέρα με Ολυμπιακό με... γλυκόπικρη γεύση!

11/07/2013 - 23:32 Τελευταία τροποποίηση στις 12/07/2013 - 12:49

AELK_Olympiakos_1h_AgwnistikiΜε τη Superleague στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου λίγο μετά τις 6 το απόγευμα να μην κάνει δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για την απόκτηση κλειδάριθμου (σ.σ για να αγωνιστεί εκτός έδρας στις δύο πρώτες αγωνιστικές μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής του Ταρλά) και την κληρωτίδα να ολοκληρώνει το καταστροφικό της έργο λίγο αργότερα, στέλνοντας στην πρεμιέρα τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με γηπεδούχο την Καλλονή, η κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague άφησε μία γλυκόπικρη γεύση στη νεοφώτιστη ομάδα της ΑΕΛΚ.

Και κυρίως λόγω του ότι -βάσει των μέχρι σήμερα υπολογισμών και εκτιμήσεων- διαφαίνεται πως το πιο «εμπορικό» εντός έδρας παιχνίδι της Καλλονής, εκτός συγκλονιστικής ανατροπής των δεδομένων, χάνεται.

Πιο συγκεκριμένα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague παραμονές της έναρξης της κλήρωσης, αποφασίστηκε να δοθεί κλειδάριθμος μόνο στα ζευγάρια Άρη- ΠΑΟΚ, Εργοτέλη-ΟΦΗ, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας και όχι στην Καλλονή που ήθελε να παίξει εκτός έδρας τις πρώτες αγωνιστικές της.

olympiakosΩστόσο το Δ.Σ., κρίνοντας πως αξίζει να σταθεί στον αγώνα δρόμου που διεξάγεται τις τελευταίες ημέρες στη Μυτιλήνη για την έναρξη των εργασιών στον Ταρλά, αποφάσισε να διευκολύνει την προσπάθεια αυτή, επιτρέποντας τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της Καλλονής στο Στάδιο χωρίς να ζητά απαραίτητα την ολοκλήρωση των εργασιών της κατασκευής του σκεπάστρου. Μία εξέλιξη που σαφώς δίνει μία ανάσα στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, αλλά από την άλλη δεν αποτελεί προϋπόθεση αποφασιστικής λύσης στο ζήτημα της εμπρόθεσμης δυνατότητας διεξαγωγής των αγώνων της Καλλονής στη Μυτιλήνη.

Στις πρώτες δηλώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για την κλήρωση στην τηλεόραση της NOVA, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος εξέφρασε την χαρά όλων των Λεσβίων για την παρθενική συμμετοχή ομάδας από τη νησί στη Superleague, τονίζοντας πως θα γίνουν εξαντλητικές προσπάθειες για να είναι έτοιμο το γήπεδο. Οι δηλώσεις του έγιναν ζωντανά, τη στιγμή που στο κεντρικό πάνελ βρισκόταν ο Πρόεδρος της Superleague Γιάννης Μώραλης, ο οποίος εξέφρασε ακολούθως την πεποίθησή του πως η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που έχει αναλάβει τις εργασίες ανακατασκευής του Ταρλά, θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της.

Mijatovic_OlympiakosΠαράλληλα επιβεβαίωσε πως προς ενίσχυση των προσπαθειών της Περιφέρειας, το Δ.Σ. της Superleague άναψε το "πράσινο φως" στο να γίνουν οι πρώτοι αγώνες στον Ταρλά, χωρίς την απαραίτητη ολοκλήρωση των εργασιών στο σκέπαστρο, που αποτελεί μία εκ των βασικών προϋποθέσεων διεξαγωγής αγώνων στην Α’  Εθνική.

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, η ΑΕΛΚ που θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 17 Αυγούστου, ακολούθως θα μεταβεί στο «Κλεάνθης Βικελλίδης» για να παίξει κόντρα στον Άρη με την τρίτη αγωνιστική να φέρνει αντίπαλο εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey