Έπαιξε τα παιχνίδια της η... θεά τύχη!

12/07/2013 - 12:56

Mijatovic_OlympiakosΗ χθεσινή κλήρωση της Super League έφερε τον Ολυμπιακό στο δρόμο της ΑΕΛΚ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κάτι που σίγουρα "πάγωσε" τα μέχρι εκείνη τη στιγμή πλατιά χαμόγελα των εκπροσώπων των Καλλονιατών, που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Το γεγονός πως οι εργασίες στον "Ταρλά" δύσκολα θα έχουν ολοκληρωθεί πριν τις 17 Αυγούστου, ίσως αναγκάσει την ΑΕΛΚ να δώσει το μεγαλύτερο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία της μακριά από τη Λέσβο, κάτι το οποίο δεν πρόκεται να χαροποιήσει κανέναν φίλο του ποδοσφαίρου στο νησί.

Άξιο αναφοράς πάντως είναι το γεγονός πως ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Προκόπης Καρτάλης και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος μοιράζονταν τις διπλανές θέσεις με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη, από την αρχή της εκδηλώσης και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο τηλεοπτικός φακός τους έπιασε να συνομιλούν. Κι όταν ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς τράβηξε λίγο αργότερα το μπαλάκι της ΑΕΛΚ, ρίχοντάς την πάνω στον Ολυμπιακό, πολλοί ήταν εκείνοι που γύρισαν ενστικτωδώς το κεφάλι προς το μέρος των παραγόντων των δύο ομάδων.

Αν μάλιστα κρίνει κανείς από την αντίδραση του Προκόπη Καρτάλη προς το τέλος της διαδικασίας, σε πλάνο της Nova, στο οποίο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κρατούσε το κεφάλι του, σίγουρα έδειχνε σχετικά απογοητευμένος στο αρχικό άκουσμα της κλήρωσης...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey