Δευτέρα, επίσημη πρώτη και αγιασμός

12/07/2013 - 14:15

aelk_blue_sardines_xortari_tympanaΠαρουσία των φίλων του ποδοσφαίρου στη Λέσβο θα πραγματοποιηθεί τη φετινή χρονιά ο καθιερωμένος αγιασμός, στην πρώτη επίσημη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα (15/7) στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί αγιασμός στο "Γεώργιος Σκούφος", καλώντας του φιλάθλους να παρευρεθούν, να παρακολουθήσουν την προπόνηση και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, λίγο πριν εκείνη αναχωρήσει για την Ιταλία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι, η αντίστοιχη εκδήλωση είχε γίνει σε... κλειστό κύκλο στον "Ταρλά", χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Η φετινή απόφαση ωστόσο για ανοικτή προπόνηση, αναμφίβολα αποδεικνύει πως κάτι αλλάζει θετικά στην επικοινωνιακή προσέγγιση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Αναλυτικά: "Τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη της προπόνηση μπροστά στον φίλαθλο κόσμο της Λέσβου θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας, την Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 6:30 το απόγευμα, στο προπονητικό μας κέντρο «Γεώργιος Σκούφος».

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Λέσβου να είναι στις κερκίδες του γηπέδου των ΤΕΛ για να παρακολουθήσουν την προπόνηση των ποδοσφαιριστών μας, δύο ημέρες πριν την αναχώρησή τους για την Ιταλία όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους."

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey