Εκδρομή στο "Βικελίδης" ο ΣΦ Αττικής

13/07/2013 - 13:55

AELK_kerkida_thyra_3Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη διοργανώνει ο νεοσύστατος Σύνδεσμος Φιλάθλων και Φίλων ΑΕΛΚ Αττικής, ξεκινώντας έτσι από νωρίς φέτος τη δραστηριοποίησή του, σε μια προσπάθεια να μην αφήσει την ομάδα της Καλλονής να αγωνιστεί χωρίς την συμπαράσταση των υποστηρικτών της σε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι της στη φετινή Super League.

Παράλληλα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος, τα μέλη του περιμένουν με αγωνία την απόφαση για την έδρα που θα φιλοξενήσει το ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως θα βρεθούν στο πλευρό της ΑΕΛΚ είτε αγωνιστεί στη Μυτιλήνη, είτε σε κάποιο γήπεοδ της Αθήνας.

Αναλυτικά: "Aγαπητα Μέλη του Συνδεσμου Φιλαθλων & Φιλων ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕΛΚ

Μετά την χθεσινή κληρωση του Πρωταθλήματος, σας ανακοινωνουμε ότι θα διοργανώσουμε Εκδρομή την δευτερη αγωνιστική στο Γήπεδο Χαριλάου για το παιχνιδι της Καλλονης μας με τον Αρη.

SF_AELK_AttikisΒεβαιως αναμενουμε όλοι με αγωνία, την εδρα που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό  στην πρώτη αγωνιστική. Ελπίζουμε το παιχνίδι να γίνει στη Μυτιλήνη . Ειδάλλως θα δώσουμε το παρών στην Αθήνα  σε όποιο γήπεδο ορισθεί.

Σας καλούμε να παραβρεθείτε  στο Σύνδεσμο (Σπύρου Δοντά 10, Μετρό Φιξ) την Παρασκευή 19 Ιουλίου, 18.30μμ. Καλούμε για εγγραφή και όλους τους Λέσβιους Φιλάθλους που δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθούν στην ιδρυτική συνέλευση.

Θα συζητηθούν τα θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία του Συνδέσμου με κύριο στόχο την παρουσία μας δίπλα στο πλευρό της ομάδας στο δύσκολο ταξίδι της super league σε όλα ανεξαιρέτως τα εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης με Ολυμπιακό και στη Θεσσαλονίκη με Άρη.

Για πληροφορίες-εγγραφές μελών διατίθενται τα τηλέφωνα: 6937-095210, 6992-887809 και 210-9242492.

Εκ μέρους της προσωρινής διοίκησης του Συνδέσμου

Δρ. Ευστράτιος Καλογήρου"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey