Ακριβή λύση το ΟΑΚΑ

13/07/2013 - 16:25

OAKA_Panathinaikos1Στην ΑΕΛΚ είναι αναγκασμένοι να σκέφτονται πως ενδεχομένως ο αγώνας της πρεμιέρας της φετινής Super League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, να μην πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και έτσι είναι συνεχείς οι συζητήσεις για την έδρα που ίσως φιλοξενήσει το ματς, στην Αθήνα.

Μια από τις λύσεις που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ήταν εκείνη του ΟΑΚΑ. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός φέτος θα αγωνιστεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε συνδυασμό με το ότι η ΑΕΚ -που το δήλωσε ως έδρα- θα καθυστερήσει να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στη Football League 2, καθιστούν το Ολυμπιακό Στάδιο διαθέσιμο.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει ταυτόχρονα την επίσημη πρεμιέρα των πρωταθλητών Ελλάδας, όλες οι εκτιμήσεις συνηγορούν στο ότι η προσέλευση των φιλάθλων αναμένεται να είναι σημαντική. Κάτι που πιθανότατα θα... χρυσώσει το χάπι των Καλλονιατών, που θα αναγκστούν -όπως όλα δείχνουν- να δώσουν το πρώτο τους ματς στην Α' Εθνική, σε ουδέτερο γήπεδο στην Αττική.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που διαρρέονται από τη Super League, το ΟΑΚΑ δύσκολα θα αποτελέσει την έδρα του αγώνα ΑΕΛΚ-Ολυμπιακός, αν και πληροί όλες τις προδιαγραφές. Κι αυτό γιατί οι υπεύθυνοι του Σταδίου κοστολογούν ακριβά τη χρήση του, έστω και για ένα μεμονωμένο παιχνίδι της κατηγορίας. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το κόστος για τη χρησιμοποίηση του ΟΑΚΑ από την ΑΕΛΚ, ίσως και να αγγίζει το 40% επί των εισπράξεων του αγώνα της με τους ερυθρόλευκους.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey