Παραδέχεται τις δυσκολίες και ο Αθανασίου [vid]

13/07/2013 - 20:10

Athanasiou_AELK_Ol_volos_TarlasΣτη Μυτιλήνη βρέθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος με την ιδιότητα του Υφυπουργού Εσωτερικών είχε "ξεκλειδώσει" τις διαδικασίες χρηματοδότησης του έργου ανακατασκευής του "Ταρλά", με στόχο αυτό να πάρει την αδειοδότηση της Super League και να μπορεί να φιλοξενεί τους αγώνες της ΑΕΛΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο κ. Αθανασίου παραδέχθηκε τις αντικειμενικές δυσκολίες ως προς τα χρονοδιαγράμματα, δεδομένου ότι η ΑΕΛΚ κληρώθηκε να παίξει με τον Ολυμπιακό, εντός έδρας, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Επεσήμανε ωστόσο, πως θα γίνουν όλες οι δυνατές προσπάθειες, ώστε να ξεπεραστούν κάποια σημεία της προκήρυξης και έστω κατ' εξαίρεση, να μπορέσει η ΑΕΛΚ να παίξει τον αγώνα στη Μυτιλήνη.

Σε κάθε περίπτωση όπως τόνισε, αν αυτό δε καταστεί εφικτό, τότε το μόνο παρήγορο για τους Καλλονιάτες θα είναι το γεγονός πως η ΠΑΕ θα έχει σίγουρα μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού στην Αθήνα, απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας. Κάτι πάντως, που θα απογοητεύσει τους πολυπληθείς φίλους του ποδοσφαίρου στο νησί.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Αθανασίου

{youtube}hzQfh0b5cM0{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey