Αγιασμός και "πρώτη" με πολλά όνειρα

16/07/2013 - 10:09 Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2013 - 10:53

AELK_training_Skoufos_proti1_paiktes_teamΤην πρώτη της ανοικτή προπόνηση και τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η ΑΕΛΚ στο «Γεώργιος Σκούφος».

Οι Καλλονιάτες δέχθηκαν τις ευχές του πατέρα-Κομνηνού, ο οποίος τέλεσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον αγιασμό, ευχόμενος καλή πορεία στην ΑΕΛΚ στα γήπεδα της Super League.

Τα μέλη των Blue Sardines, που βρέθηκαν στις εξέδρες, τίμησαν τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη με πλακέτα, την οποία παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Metagrafes_AELK_Skoufos_parousiasi1Γιονάν Γκαρσία, Ούγκο Φαρία, Άντριου Χογκ, Γιακούμπ Ποντανί, Μάρκο Ντος Σάντος, Λεάντρο Πίντο και Εμάνουελ Περόνε φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά με τα χρώματα της ΑΕΛΚ κάτω από το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Ματζουράκης ευχήθηκε και επίσημα καλή αρχή (σ.σ οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου), ενώ αντίστοιχα τις δικές του ευχές, αλλά και του Προέδρου που απουσίαζε, μετέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Στην προπόνηση που ακολούθησε, οι τερματοφύλακες εκτέλεσαν τις οδηγίες του προπονητή Παναγιώτη Νάση, ενώ την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών ανέλαβε ο γυμναστής Βασίλης Σέγκος. Φροντιστές της ομάδας θα είναι οι Σταύρος Βαξεβάνης και Σαράντος Χατζηγιαννάκης.

Μετά τις ασκήσεις τακτικής, Ματζουράκης και Θεοδωρίδης παρακολούθησαν το οικογενειακό δίτερμα, δύο μόλις ημέρες πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

AELK_training_Skoufos_proti1Matzourakis_Theodoridis_training_Skoufos1

AELK_training_Skoufos_proti_kosmos

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey