Τίμησαν τον Πρόεδρο οι Blue Sardines

16/07/2013 - 15:13 Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2013 - 15:19

Blue_Sardines_plaketa_Mixalaki_PapadopoulosΤα μέλη των Blue Sardines, του Συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΛΚ, ξεκίνησαν από την Καλλονή το απόγευμα της Δευτέρας για να παραβρεθούν στο "Γεώργιος Σκούφος", όπου θα διεξαγόταν η πρώτη ανοικτή στο κοινό προπόνηση της νέας σεζόν.

Έχοντας εμφανώς ποδοσφαιρική διάθεση, ειδικά από τη στιγμή που η φετινή χρονιά θα βρει την ΑΕΛΚ στη Super League, οι Blue Sardines κρέμασαν τα πανό τους στα κάγκελα του γηπέδου, πήραν θέση στις κερκίδες και χειροκρότησαν θερμά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Παράλληλα, πριν ξεκινήσει η προπόνηση των Καλλονιατών, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκο Μιχαλάκη, για την προσφορά του στο σύλλογο, την οποία παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος, αφού ο μεγαλομέτοχος απουσίαζε εκτός νησιού.

Στη συνέχεια, με καπνογόνα, τύμπανα, συνθήματα και παλμό έκαναν και εκείνοι τη δική τους... προετοιμασία στην εξέδρα, με την ελπίδα ότι τα έργα στον "Ταρλά" θα ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, έχοντας έτσι την ευκαιρία να δουν τα περισσότερα ματς της ομάδας από κοντά.

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey