Tα γήπεδα των τριών φιλικών προετοιμασίας

17/07/2013 - 12:37 Τελευταία τροποποίηση στις 17/07/2013 - 13:10

Trentino_training1Οριστικοποιήθηκαν τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τα τρία δυνατά φιλικά της ΑΕΛΚ, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας του Γιάννη Ματζουράκη.

Το πρώτο δυνατό τεστ των Καλλονιατών θα είναι κόντρα στην Τζένοα στις 24 Ιουλίου, φιλικό που σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει ως αυτή τη στιγμή από τους Γενοβέζους δε θα διεξαχθεί επί ιταλικού εδάφους, αλλά στο γειτονικό Νέουστιφτ της Αυστρίας, στα σύνορα με την Ιταλία, εκεί όπου η Τζένοα θα πραγματοποιήσει τη δική της προετοιμασία από τις 13/7 έως τις 28/7. Η ώρα έναρξης του παιχνιδιού ορίστηκε στις 5 το απόγευμα.

Επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛΚ θα είναι η Λιβόρνο στις 26 Ιουλίου. Το συγκεκριμένο ματς θα πραγματοποιηθεί στη Φολγκάρια, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Πινζόλο όπου έχει καταλυσει η ομάδα της Καλλονής. Και αυτό θα ξεκινήσει στις 17:00.

Tέλος, μια μέρα μετά (27/7), οι Καλλονιάτες θα κοντραριστούν με την Μπολόνια των Χριστοδουλόπουλου και Κονέ. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο Αντάλο, το οποίο βρίσκεται όπως και η Φολγκάρια, στην ευρύτερη περιοχή του Άλτο Αντίζε στο Τρεντίνο.

24 July: Genoa-AEL Kallonis (17:00) ~ Neustift (Austria)
26 July: Livorno-AEL Kallonis (17:00) ~ Folgaria (Alto Adige, Trentino, Italy)
27 July: Bologna-AEL Kallonis (--:--) ~ Adalo (Alto Adige, Trenitno, Italy)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey