Κράτησε το μηδέν με Τζένοα!

24/07/2013 - 20:07 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2013 - 11:10

AELK_2013_14_Neustift_GenoaΘετικό πρόσημο στο πρώτο δυνατό τεστ της ΑΕΛΚ, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Οι Καλλονιάτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα απέναντι στην ιταλική Τζένοα, σε ένα ματς που διεξήχθη στο Νέουστιφτ της Αυστρίας, στο προπονητικό κέντρο όπου έχουν καταλύσει οι Γενοβέζοι.

Οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη παρουσιάστηκαν εμφανώς αγχωμένοι στο πρώτο 45λεπτο, έχοντας περισσότερο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, προσπαθώντας παράλληλα να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις της Τζένοα, που φαινόταν να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

AELK_2013_14_Valios_Neustift_GenoaΣε αρκετές περιπτώσεις ο Λευτέρης Μάππας χρειάστηκε να κάνει καθοριστικές επεμβάσεις, ώστε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, όμως όσο περνούσε η ώρα, η ΑΕΛΚ έπαιρνε περισσότερες πρωτοβουλίες.

O τεχνικός της ΑΕΛΚ ξεκίνησε το ματς με τον Μάππα κάτω από τα δοκάρια, τους Λεάντρο και Αναστασιάδη κεντρικό δίδυμο, τον Χωριανόπουλο στο δεξί άκρο και τον Λίμα αριστερά, στον άξονα Μαρσέλο με Σιλιγαρδάκη, μπροστά τους τον Λεοζίνιο και προωθημένη τριπλέτα τους Μπουρού, Ποντάνι και Μανούσο. Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε λόγω των συνεχών αλλαγών στις 11άδες των δύο ομάδων, με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες είχαν στη διάθεσή τους.

AELK_2013_14_Mpourous_Neustift_GenoaΓια την ομάδα της Καλλονής μπήκαν στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος οι: Μάππας, Κριπιντήρης Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Γιουκαρής, Φαρία, Λεοζίνιο, Ποντάνι, Καζάκης, Ντος Σάντος και Μανούσος, ενώ στη διάρκεια του 45λέπτου έπαιξαν και οι Γάλας, Βαλιός, Βλαστέλλης.

Από την πλευρά του ο Φάμπιο Λιβεράνι προτίμησε να αφήσει εκτός αγώνα το μεγάλο αστέρι της Τζένοα, τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, καθώς και τους Φλόρο Φλόρες και Πολέντα. Ωστόσο ντεμπούτο για φέτος έκανε ο διεθνής Κροάτης Βρσάιλκο, ενώ οι υπόλοιποι της αρχικής ενδεκάδας ήταν οι: Περίν, Αντονέλι, Κόφι, Μανφρεντίνι, Πορτανόβα, Σαντάνα, Κούτσκα, Κονάτε, Λόντι και Μπερτολάτσι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey