Ματζουράκης: "Προχωράμε, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς"

26/07/2013 - 10:15 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2013 - 10:33

Matzourakis_AELK_Coach_AgiasmosΔέκα μέρες συμπληρώνονται σήμερα με την ΑΕΛΚ στο ιταλικό βορρά, εκεί όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, που θα τη βρει στη Super League.

Σε αυτό το διάστημα, οι Καλλονιάτες μετράνε πολλές και κουραστικές προπονήσεις, δύο φιλικά με χαρακτήρα προπονητικού διτέρματος (απέναντι σε Calciochiese 7-0 και κόντρα στη Genova International 4-0), καθώς επίσης και ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στην Τζένοα, που διεξήχθη στο Νέουστιφτ της Αυστρίας και έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ο Γιάννης Ματζουράκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛΚ, δήλωσε: «Η προετοιμασία προχωράει καλά. Είναι σκληρή, αλλά δεν έχουμε τραυματισμούς. Οι παίκτες μου προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτά που δουλεύουμε σε θέματα αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Οι συνθήκες εδώ είναι πολύ καλές».

Αναφορικά με το δυνατό φιλικό απέναντι στους Γενοβέζους του Φάμπιο Λιβεράνι, ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Καλλονής επεσήμανε: «Τα παιδιά έτρεξαν πολύ και πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι παίζαμε με μία τυπική ιταλική ομάδα, σφιχτή και ότι για εμάς προηγήθηκε ένα 4ωρο κουραστικό ταξίδι μέχρι να φτάσουμε στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τα στοιχεία που έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα. Αγωνίστηκαν 22 ποδοσφαιριστές και είχαμε στην αρχική μας ενδεκάδα τρεις μικρούς».

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey