"Ψάχνεται" για "μπαμ" μεγατόνων με Βιθέντε!

11/08/2013 - 19:57 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2013 - 20:12

Vincente_ValenciaΚρούση για την απόκτηση του σπουδαίου Ισπανού χαφ Βιθέντε που διακρίθηκε με μεγάλη καριέρα με τη φανέλα της Βαλένθια κάνει η διοίκηση της Καλλονής σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sport24»!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Sport24»  λοιπόν, που επιβεβαιώνονται όπως λέει το δημοσίευμα από τους ανθρώπους της ομάδας της Μυτιλήνης, οι νεοφώτιστοι επιχειρούν να κάνουν το μεγάλο "χτύπημα" με τον Βιθέντε που έχει μείνει εδώ και λίγο καιρό ελεύθερος από τη Μπράιτον.

Ο 32χρονος Ισπανός άσος κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα στην Primera Division έχοντας φορέσει για 11 χρόνια τη φανέλα των «νυχτερίδων» (243 αγώνες - 36 γκολ), με τους ανθρώπους της Καλλονής να παραδέχονται ότι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του παίκτη αλλά να τονίζουν ταυτόχρονα τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας όσον αφορά στην απόκτησή του.

vicenteΣημειώνεται πως ο Βιθέντε έχει φορέσει και 38 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας (3 γκολ) ενώ με τη φανέλα των "νυχτερίδων" μετράει 2 Πρωταθλήματα (2002, 2004) και 1 Κύπελλο Ισπανίας, 1 Κύπελλο UEFA καθώς και 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (το 2004 και οι δύο ευρωπαϊκοί τίτλοι).

Το αν θα προχωρήσει αυτή η υπόθεση ή όχι μένει να αποδειχτεί στη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη αυτή δείχνει φιλοδοξία και διάθεση του Προέδρου Νίκου Μιχαλάκη να φέρει ένα μεγάλο όνομα στη Λέσβο, στη παρθενική εμφάνιση ομάδας στη Super League.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey