Πιέζει η ΕΕΑ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!

13/08/2013 - 10:11 Τελευταία τροποποίηση στις 14/08/2013 - 10:13

eea_pistopoiitikaΗ Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε τους φακέλους των ομάδων της Super League για τα απαραίτητα πιστοποιητικά συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο προέκυψε πρόβλημα με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΑ, οι Καλλονιάτες πήραν προθεσμία έως τις 30 Σεπτεμβρίου ώστε να έχουν ολοκληρώσει την αύξηση, άνω του 1.000.000€, ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο κυρώσεων από την Επιτροπή. Η υποσημείωση εξάλλου της ΕΕΑ, είναι αδιαπραγμάτευτη.

Στην ουσία του, το θέμα είναι τυπικό και ήδη οι άνθρωποι της ΠΑΕ ετοιμάζουν τις απαραίτητες διαδικασίες, ώντας προετοιμασμένοι για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, αν παρέλθει η προθεσμία χωρίς την απαραίτητη αύξηση, τότε η ομάδα κινδυνεύει με μη ορισμό των αγώνων της στο πρωτάθλημα και αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά:

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ τάσσοντας προθεσμία  μέχρι τις 30-9-2013 να έχει προβεί στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, ποσού άνω του ενός εκατομμυρίου (1.000.000€) ευρώ. Σε περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η εν λόγω προθεσμία η Ε.Ε.Α. θα προβεί σε βάρος της στις προβλεπόμενες από το νόμο συνέπειες:

ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey