Μεμονωμένα όποιος ταξιδέψει στο ΟΑΚΑ

13/08/2013 - 12:10 Τελευταία τροποποίηση στις 13/08/2013 - 12:27

AELK_ploio_Taxiarxis1Τελικά, η πρεμιέρα της ΑΕΛΚ στη Super League δε θα συνοδευτεί από κάποια μαζική εξόρμηση των Λέσβιων φιλάθλων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την αναμέτρηση της 1ης Αγωνιστικής κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ προσπάθησαν να βρουν λύση, ώστε παρά την έντονη τουριστική κίνηση λόγω της περιόδου, να δινόταν η δυνατότητα στους φιλάθλους να ταξιδέψουν από και προς τη Λέσβο σε ώρες που θα ευνοούσαν την παρακολούθηση του αγώνα, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Οι Σύνδεμσοι Φιλάθλων των Καλλονιατών μάζευαν προεγγραφές όλο το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο δε συμπληρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων και σε συνδυασμό με την απροθυμία των ναυτιλιακών εταιρειών που εξυπηρετούν ακτοπλοϊκά το νησί, να αλλάξουν τις ώρες των δρομολογίων τους, η ιδέα για μια μεγάλη εκδρομή στο ΟΑΚΑ εγκαταλείφθηκε.

Φυσικά, κάποιοι φίλοι του ποδοσφαίρου από τη Λέσβο θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Αθήνα για το ματς, ενώ η ΠΑΕ εναποθέτει πλέον τις ελπίδες της για τη δική της κερκίδα στους εν Αθήναις Λέσβιους, που είναι δεδομένο πως θα ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα της Καλλονής.

Σε κάθε περίπτωση, το "χάπι" θα χρυσώσουν -οικονομικά- οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που αναμέμνεται να δώσουν βροντερό παρόν, στην πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του Μίτσελ, που αναμένεται να παραταχθεί με όλα τα νέας μεγάλας της αστέρια.  

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα και στον επίλογό της επιβεβαίωσε την αδυναμία ναύλωσης πλοίου: "Έγινε προσπάθεια να ναυλωθεί πλοίο για την μετακίνηση των φιλάθλων από την Λέσβο, αλλά δυστυχώς αυτή δεν καρποφόρησε. Βρισκόμαστε στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου και έτσι κατέστη αδύνατη η εξεύρεση διαθέσιμου πλοίου."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey