Διστακτική η οικογένεια Βιθέντε!

13/08/2013 - 13:55 Τελευταία τροποποίηση στις 13/08/2013 - 14:25

Vicente_Benito_BlancaΟι Καλλονιάτες εξακολουθούν να παλεύουν τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού με τον Ισπανό πρώην άσο της Βαλένθια, Βιθέντε Ροντρίγκεζ, η περίπτωση του οποίου πάντως μόνο εύκολη δεν είναι.

Οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ άφηναν από καιρό να εννοηθεί πως εξετάζουν την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή, που έχει αγωνιστεί ακόμα και σε τελικό Champions League. Ο Βιθέντε ήταν στη 18άδα του τελικού το 2001, ωστόσο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην ήττα της Βαλένθια στα πέναλτι από την Μπάγερν Μονάχου. Οι συνειρμοί, όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας η πιθανή μεταγραφή του Ισπανού στην Καλλονή, ήταν αναπόφευκτοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μιχαλάκης έχει καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον πρώην παίκτη της Μπράιτον, που αγγίζει τις 160.000€ για μονοετές συμβόλαιο. Όμως ο Βιθέντε εμφανίζεται να εξετάζει παράλληλα κι άλλες προτάσεις τόσο από την πατρίδα του, όσο και από χώρες της κεντρικής Ευρώπης όπως το Βέλγιο.

Η διστακτικότητα του Ισπανού άσου έχει να κάνει όχι τόσο με το αγωνιστικό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο κυρίως με τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειάς του στη Λέσβο.

Vicente_Mar_airport1Για το λόγο αυτό μάλιστα, δεν αποκλείεται τις προσεχείς μέρες, ακόμα και ώρες, να έρθει στο νησί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ή ακόμα και η γυναίκα του, Mar (φωτό δεξιά), μαζί με την 4χρονη κόρη τους Blanca (φωτό αριστερά), θέλοντας να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη Μυτιλήνη.

Η διαπραγμάτευση παραμένει ανοικτή και οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να ολοκληρώσουν τη σπουδαία αυτή μεταγραφή, που είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει και μια από τις μεγαλύτερες που έχει πραγματοποιήσει ομάδα της Super League φέτος, δεδομένων των αναλογιών με τους "μεγάλους" του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey