Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο Κάλφας

14/08/2013 - 14:28 Τελευταία τροποποίηση στις 14/08/2013 - 14:36

Kalfas_AELK_2013_14Ο Νίκος Κάλφας επιστρέφει στη Λέσβο και την ΑΕΛΚ, μετά από τρεις σεζόν σε ομάδες εκτός νησιού.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καλλονιάτες και θα φορέσει έτσι ξανά τη φανέλα της ομάδας του Λεκανοπεδίου. Ο Κάλφας ανήκε στην ΑΕΛΚ και μάλιστα πανηγύρισε μαζί της την άνοδο από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ακολούθησε τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου στον Εορδαϊκό και τον Πανηλειακό, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου με την Κόρινθο στη Football League 2 και στο β' γύρο με την Ένωση Ερμιονίδας στο Περιφερειακό.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που διακρίνεται για την τεχνική του αλλά και την ταχύτητά του, έχει παίξει στο παρελθόν και με τον Αιγέα Πλωμαρίου στο πρωτάθλημα της Λέσβου.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Κάλφα στην ομάδα μας.

Ο 22χρονος επιθετικός (γεννήθηκε 23 Μαρτίου 1991) Νίκος Κάλφας, καταγόμενος από την Μυτιλήνη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας τριών ετών. Ξεκίνησε από την ΑΕΛΚ, όταν αυτή ήταν στο Περιφερειακό, πριν 4 χρόνια. Το 2010-2011 έπαιξε στον Εορδαϊκό, μετά στον Πανηλειακό. Στο πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν έπαιξε στην Κόρινθο και το άλλο μισό στην Ερμιονίδα. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey