Πάβλοβιτς για "αντι-Βιθέντε";

14/08/2013 - 14:47 Τελευταία τροποποίηση στις 14/08/2013 - 15:10

Pavlovic_Predrag_BeogradΣύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας έχει μπει ο 26χρονος Σέρβος επιθετικός Πρέντραγκ Πάβλοβιτς, ο οποίος όπως σημειώνεται μάλιστα, αναμένεται αύριο στη Λέσβο.

Ο Πάβλοβιτς ήταν πέρυσι συμπαίκτης με το έτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντάνιελ Γκάσιτς, κάτι που δείχνει πως ενδεχομένως όπως συνέβη και στην περίπτωση των Χογκ και Φαρία (αμφότεροι από το Παραλίμνι), στην ΠΑΕ δείχνουν εμπιστοσύνη σε δοκιμασμένα ποδοσφαιρικά δίδυμα, κρατώντας και τις ισορροπίες στο νέο ξεκίνημα που επιχερούν στη Μυτιλήνη τα κανιούρια μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ο Σέρβος στράικερ ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν Βελιγραδίου το 2004, έπειτα αγωνίστηκε τρεις σεζόν δανεικός σε Νάπρεντακ Κρούσεβατς (23 ματς, 5 γκολ), Τελεότπικ (19 ματς, 1 γκολ) και ξανά Νάπρεντακ (18 ματς, 3 γκολ), η οποία στη συνέχεια τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή. Έκτοτε μέτρησε 108 συμμετοχές με 19 γκολ με τους "Τσαραπάνι".

Το 2010, έκανε μεταγραφή στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στην Ντέμπρετσεν, στην οποία όμως δεν πήρε ευκαιρίες, ούτε καν χρόνο συμμετοχής. Το Γενάρη της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στην πατρίαδα του για λογαριασμό της ΦΚ Μέταλατς (14 ματς, 2 γκολ). Tη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε σε 29 ματς με την Μπέογκραντ πετυχαίνοντας 4 γκολ, ενώ πέρυσι σε 30 εμφανίσεις σημείωσε 2 τέρματα. Να σημειωθεί ότι ο Πάβλοβιτς έπαιξε φέτος στο πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος των "Ρομαντιτσάρι", χωρίς να σκοράρει.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί, αν η επαφή με τον Πάβλοβιτς προμηνύει την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Καλλονής για τον Ισπανό αστέρα Βιθέντε, αλλά σε κάθε περίπτωση δείχνει κινητικότητα απο μέρους της ΠΑΕ για το κλείσιμο των μεταγραφικών υποθέσεων πριν τη σέντρα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey