Αναστασιάδης: "Να δώσουμε χαρά στον κόσμο"

21/08/2013 - 10:23 Τελευταία τροποποίηση στις 21/08/2013 - 10:57

Anastasiadis_SiovasΓια την ήττα της ομάδας του στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό, τον Γιάννη Φετφατζίδη, το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των νησιωτών και όχι μόνο μίλησε ο παίκτης της Καλλονής Ανέστης Αναστασιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra FM 103.3:

Για την χθεσινή εμφάνιση: «Θα μπορούσαμε ίσως αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποιες στιγμές που είχαμε προϋποθέσεις και που ήταν και ο Ολυμπιακός ανοικτός με μια καλύτερη επιλογή τελικής πάσας να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για γκολ.

Είχε άγχος ο Ολυμπιακός, είχε και τον κόσμο, δεν έχει βρει τα πατήματα σαν ομάδα. Για εμάς ήταν ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα της Καλλονής το απόλαυσε ο κόσμος»

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Είμαστε κάποια παιδία που έχουμε μείνει από πέρσι και γνωριζόμαστε καλά. Υπάρχει ένα υγιές σύνολο με καλούς χαρακτήρες και όχι μόνο όταν κερδίζει η ομάδα αλλά και στα άσχημα αποτελέσματα. Εμείς είπαμε ότι πρέπει να συνηθίζουμε την νοοτροπία της Super League να παλέψουμε για να μείνουμε»

Για την έδρα: «Αυτό είναι ένα πρόβλημα αρκετά μεγάλο και σοβαρό. Παίζει μεγάλο ρόλο, έχεις άλλη ψυχολογία όταν παίζεις στην έδρα σου, στο σπίτι σου. Θα μας έδινε μια ψυχολογική βοήθεια, πολύ σημαντική. Μακάρι να βρεθεί σύντομα λύση και για εμάς και για τον κόσμο»

Για το αν αυτό ίσως τους βοηθάει να παίξουν χωρίς άγχος: «Ισχύει, παίζεις πιο απελευθερωμένα, δεν έχεις πίεση. Αυτό όμως είναι ένα ταξίδι, μια ιστορική στιγμή για την ομάδα, ας υπάρχει η πίεση. Εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Για την φιλοσοφία της Καλλονής: «Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και η φιλοσοφία του προπονητή δεν είναι καθαρά αμυντική και ότι γίνει. Απλώς αξιολογούμε ότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, με όλες τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας τις πρώτες αγωνιστικές. Από τα φιλικά που κάναμε στην Ιταλία δείξαμε ότι θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να δημιουργήσουμε φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα»

Anastasiadis_DominguezΓια το πως αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό: «Ήμασταν διαβασμένοι αρκετά. Μας είχε αναλύσει ο κόουτς αρκετά τον Ολυμπιακό και έχουμε δουλέψει σε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό θα ακολουθούμε τις περισσότερες φορές. Ο Ολυμπιακός λόγω των πολλών μεταγραφών και των νέων προσώπων χρειάζεται χρόνο για να έχει ομοιογένεια και δείξει ένα σύνολο πιο ποιοτικό. Δεν μπορούσε να βρει ρυθμό, σε στημένες φάσεις είναι πολύ δυνατός και φαίνεται ότι δουλεύει πολύ.»

Για τον Σαβιόλα: «Μέσα από το γήπεδο κάνει πάρα πολύ καλές κινήσεις. Είναι ένας έξυπνος επιθετικός που προβληματίζει τον αμυντικό με κινήσεις που κάνει τα ξεμαρκαρίσματα. Ίσως ήταν ανέτοιμος. Για την κλάση του κάποιες πάσες και κάποια κοντρόλ δεν θα του φεύγουν, θα έχει καλύτερα τελειώματα και καλύτερες σκέψεις. Θέλει χρόνο δεν είναι εύκολο με λίγα παιχνίδια όσο μεγάλος παίκτης και να είσαι να προσαρμοστείς»

Για τον Φετφατζίδη: «Η Ελλάδα είναι τυχερή. Αυτό πρέπει να το σκεφτεί ο Ολυμπιακός ότι έχει το μεγαλύτερο ταλέντο της τελευταίας 10ετίας, τον Φετφατζίδη. Πρέπει να προσεχτεί και να ξεκινάει η ομάδα εκείνον και τον Μήτρογλου. Μπορεί να κάνει την διαφορά και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αυτός μπήκε και άλλαξε όλη την ροή του αγώνα. Πρέπει να είναι ο παίκτη που στα στηριχθεί ο Ολυμπιακός.»

Για την κρίση και τις ευκαιρίες: «Μέσα από την κρίση, δημιουργούνται ευκαιρίες για παιδιά. Δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα παιδία, να δουλεύουν σωστά να στηριχτούν και πιστεύω ότι θα υπάρχει μια γενιά Ελλήνων που θα παίξει για πολλά χρόνια και θα είναι πολύ καλή»

Για τα δύο χρόνια που ήταν στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα: «Έπαιζα στην Εθνική Παίδων και βγήκαμε 4oi στην Ευρώπη. Κερδίσαμε την Ισπανία, με είδε ένας σκάουτερ και μου είπε να πάω σε ένα τουρνουά στην Ολλανδία. Έκανε μια έκθεση και την έδωσε στην Μπαρτσελόνα. Ήμουν 2,5 χρόνια στην δεύτερη ομάδα. Ήταν ανεκτίμητες εμπειρίες, πανεπιστήμιο ζωής και ποδοσφαίρου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey