Χαιρετίζει τον Άρη ο ΣΦ ΑΕΛΚ Αττικής

25/08/2013 - 16:52

AELK_OSFP_Blue_Sardines2Ανακοίνωση, με την οποία απευθύνει αθλητικό και φιλικό χαιρετισμό προς την ομάδα του Άρη, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αττικής της ΑΕΛΚ.

Αναλυτικά:

Αθήνα, 25.08.2013

Φίλοι Θεσσαλονικείς και συμπατριώτες μας,

Η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ» είναι το πρώτο αθλητικό Σωματείον του Βορειοανατολικού Αιγαίου, της ιστορικής και πολύπαθης (όπως και η Μακεδονία μας) αυτής περιοχής της Πατρίδας μας, το οποίον συμμετέχει στην ανώτατη ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας μας, κατά δε ιστορική και αγαθή τύχη, ο δεύτερος χρονικά – και μόνον εις το αγωνιστικόν χώρον αντίπαλός μας – είναι ο «ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», του οποίου η λαμπρά και επί δεκαετίες πορεία του και πολυποίκιλλη προσφορά του εις τον Ελληνικόν Αθλητισμόν είναι αναμφισβήτητη και καταξιωμένη στη συνείδηση της Ελληνικής και της διεθνούς κοινωνίας.

Ο Πανάρχαιος Πολιτισμός του Βορειοανατολικού Αιγαίου στέλνει, από βάθους καρδίας, αθλητικόν και φιλικόν χαιρετισμόν προς την ένδοξη Μακεδονία μας και ιδιαίτερα προς την Θεσσαλονίκη μας, τη «νυφούλα του Θερμαϊκού και του Βορρά λουλούδι», όπως στους στίχους του καταξιωμένου μουσουργού μας αναφέρεται.

Τονίζομεν με αίσθημα ευθύνης, ότι θα καταβάλλωμεν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι αθλητικές συναντήσεις να διεξάγωνται με ευπρέπεια, αθλητικό ήθος, σεβασμό και εντιμότητα. 

Η αθλητική Ιδέα, άρρηκτα συνυφασμένη, με τις Αρχές του Πολιτισμού, αποτελεί βασικό θεμέλιο μιας υγιούς κοινωνίας.

Με τις σκέψεις αυτές, ευχόμεθα κάθε επιτυχία στην ανωτάτη αθλητική ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας μας, όπως επίσης και το έργο όλων, ανεξαιρέτως, των υπευθύνων φορέων του αθλήματος να είναι θετικό και επιτυχημένο, με υψηλό επίπεδο ήθους, αγωνιστικής προσπάθειας, πολιτιστικού επιπέδου και ευγενούς άμιλλας. Σήμερα είναι μια μεγάλη ιστορική ευκαιρία για να δείξη ο αθλητισμός μας το δρόμο για κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Οι αξίες του πανάρχαιου Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού θα συνδράμουν πάντοτε τις προσπάθειές μας. Το υποσχόμεθα.

Θερμώς Ευχαριστώμεν

ο «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ»

Εκ μέρους της προσωρινής διοίκησης του Συνδέσμου

Με τιμή

Δρ. Ευστράτιος Καλογήρου"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey