Υπέγραψε ο Ισπανός Χουάνλου!

28/08/2013 - 14:53 Τελευταία τροποποίηση στις 28/08/2013 - 15:09

Juanlu_AELK_Mytilene1Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του "SL" από τις 20 Αυγούστου, ο Χουάνλου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛΚ και μάλιστα υπέγραψε πριν από λίγη ώρα το συμβόλαιό του με την καλλονιάτικη ΠΑΕ.

Ο πρώην άσος της Λεβάντε, που μετρά 270 επίσημα ματς στα πρωταθλήματα Ισπανίας, έχοντας σκοράρει και 53 γκολ, στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛΚ έδειξε ενθουσιασμένος από τα όσα συνάντησε τις τελευταίες ώρες στη Λέσβο.

«Είμαι εντυπωσιασμένος από τη φιλική υποδοχή στην ομάδα της Καλλονής. Πραγματικά ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η τόσο έντονη φιλική διάθεση των ανθρώπων της. Το κλίμα, η συμπεριφορά και το φαγητό έχουν πολλές ομοιότητες με την πατρίδα μου. Από την πρώτη μέρα νιώθω σα να είμαι σπίτι μου», τόνισε ο 33χρονος μεσοεπιθετικός.

«Έχω παίξει πολλές φορες με ισπανικές ομάδες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για παράδειγμα πέρσι είχα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους δύο αγώνες για το Europa League. Αλλά ποτέ δεν είχα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Είναι μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου που συμπληρώνει το βιογραφικό μου. Θα καταθέσω διάθεση και εμπειρία για να προσφέρω τα καλύτερα στην ομάδα της Μυτιλήνης», επεσήμανε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Χουάνλου θα αγωνιστεί εκτός Ισπανίας, γεγονός που συνδυάζεται με την περιπέτειά εμπλοκής του, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της ιβηρικής χώρας, στο "χειραγωγημένο" ματς της Λεβάντε με τη Λα Κορούνια (0-4).

Δηλώσεις έκανε όμως και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης, μετά τη μεταγραφική αυτή "βόμβα": «Καλωσορίζουμε τον Χουανλού στην ομάδα μας. Έναν παίκτη του οποίου το βιογραφικό τα λέει όλα. Με αυτή την προσθήκη στο ρόστερ μας ολοκληρώνονται και οι μεταγραφές για την Καλλονή μας. Πιστεύω στο υλικό μας και με τον Γιάννη Μαντζουράκη στο τιμόνι έχω την πίστη ότι θα πετύχουμε το στόχο μας». Να σημειωθεί, ότι ο Juanlu επέλεξε να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 80.

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey