Καλλονή ξανά, ομόρφυνε το ΟΑΚΑ!

31/08/2013 - 21:22 Τελευταία τροποποίηση στις 31/08/2013 - 21:40

AELK_PAS_Leozinho_1-0_GoalΔεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η ΑΕΛΚ στη Super League, επικρατώντας αυτή τη φορά του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στο ΟΑΚΑ, σε ένα ακόμα "εντός έδρας" παιχνίδι της στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα της Καλλονής ήταν ένα σκαλί πιο πάνω σε ταχύτητα, δημιουργικότητα, διάθεση και πάθος από την αντιπαλό της, έχασε αρκετές ευκαιρίες από το ξεκίνημα του αγώνα, κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί από το πρώτο 45λεπτο. Ωστόσο, ο Γιώργος Μανούσος στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Α' Ημιχρόνου, είδε την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη, στη "βολίδα" που επιχείρησε με τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα.

Στο β' μέρος, ο Παντελίδης προσπάθησε να ανακατέψει εσωτερικά την τράπουλα, όμως ο Γιάννης Ματζουράκης του πήρε κυριολεκτικά την ταυτότητα, έχοντας στήσει άριστα την ΑΕΛΚ στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας το μάξιμουμ από κάθε παίκτη του. Στο 53ο λεπτό, ο Καζάκης έδωσε μια ακόμα μάχη από τη δεξιά πλευρά, έκανε τις τρίπλες, κέρδισε κάποιες κόντρες και ελευθέρωσε την μπάλα για τον Γκαρσία, βρίσκοντας ωραία τον Λεοζίνιο, που με αριστερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του ΠΑΣ, γράφοντας το 1-0.

AELK_PAS_Lila_eykairiaΗ συνέχεια του αγώνα είχε το πιο αναμενόμενο σενάριο, με την ΑΕΛΚ να οπισθοχωρεί, τον Ματζουράκη να ενισχύει την αμυντική του γραμμή και τον ΠΑΣ Γιάννινα να θέλει, αλλά να μην μπορεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Σιδεράκη. Στη μοναδική απειλητική στιγμή, ο Τσάβες βρήκε τον Λίλα, αυτός απέφυγε τον Ποντάνι όμως πλάσαρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στα τελευταία λεπτά, οι Γιαννιώτες πίεσαν και στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να κλέψουν το βαθμό της ισοπαλίας, όμως η αυτοθυσία των παικτών της ΑΕΛΚ ήταν καταλυτική, ώστε το ματς να λήξει με το υπέρ τους 1-0.

Καλός ο διαιτητής Μαντάκης, θα μπορούσε να έχει δώσει ένα πέναλτι στην ΑΕΛΚ στο 5ο λεπτό, σε χέρι του Τζημόπουλου μετά από προσπάθεια του Γκαρσία, ενώ δεν έδειξε να συγκινείται στο πέσιμο του Ίλιτς στο 50ο λεπτό, μετά από το μαρκάρισμα του Αναστασιάδη.

Συνθέσεις

ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Φαρία (66' Σιλιγαρδάκης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γκαρσία (89' Βλαστέλλης), Μανούσος, Καζάκης (74' Γκάσιτς)

ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (66' Στρούνα), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (57' Γιάκος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς (76' Βισέντο), Λίλα, Κοροβέσης, Βίλα, Τσάβες, Ίλιτς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey